Φεστιβάλ αγάπης με άρωμα Ελλάδας στο Λονδίνο!

Μια γιορτή αφιερωμένη στην αγάπη θα πλημμυρίσει με μοναδικές εκδηλώσεις την πόλη του Λονδίνου, από τις 28 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου! Το “Φεστιβάλ Αγάπης”, που διοργανώνεται από το πολιτιστικό κέντρο Southbank Centre, θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το συναίσθημα που τροφοδοτεί τη ζωή!

Η φιλόδοξη διοργάνωση, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, εκθέσεων και παραστάσεων, θα έχει “ελληνικό χρώμα”, αφού είναι εμπνευσμένη από τις επτά ελληνικές λέξεις για την αγάπη.

Ο έρωτας, η στοργή, η αγάπη, η φιλαυτία, η φιλία, το παιχνίδι (φλερτ) και η αγάπη που υπομένει είναι οι επτά μορφές αγάπης, που θα αναδειχθούν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του φεστιβάλ, που ουσιαστικά γιορτάζει την πολυπλοκότητά των ανθρώπινων σχέσεων σε όλες τις μορφές τους.

Οι singles μπορούν να επισκεφθούν το “Μουσείο Χωρισμένων” και την έκθεση “ Heartbreak Hotel”, ενώ οι δεσμευμένοι το “Τούνελ της Αγάπης” και τον “Ναό της Αγάπης”. Μεταξύ των εκθεμάτων θα είναι και το “Love Tank” των Zoe Walker και Neil Bromwich, που θα αποτελέσει μέρος του καλλιτεχνικού show “Friendly Frontier Peace Campaign” στο Royal Festival Hall.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις θα είναι εκείνη του Big Wedding! Γιορτάζοντας τη χρονιά που νομιμοποιήθηκαν οι γάμοι ομοφύλων, 160 ζευγάρια θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης, σε οκτώ τελετές, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Αυγούστου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ