Τι δεν θα δει το πριγκιπικό ζεύγος στη Νέα Ζηλανδία

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ έφτασαν χτες στη Νέα Ζηλανδία. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη τους στη χώρα και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο τους παρακολουθούν, καταγράφοντας κάθε τους κίνηση!

Είναι μια ιδιαίτερα όμορφη χώρα αλλά δυστυχώς το πρόγραμμα τους δεν θα τους επιτρέψει να δουν πολλά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όσα θα χάσουν… μέσα από το άκρως διασκεδαστικό κείμενο του αγγλικού Conte Nast Traveller.

Ουέλλινγκτον

Τι έκανε το ζεύγος: Το ζευγάρι έφτασε στο Ουέλλινγκτον και δέχτηκε ένα παραδοσιακό καλωσόρισμα «Māori pōwhiri». Ο χρόνος όμως που είχαν στη διάθεση τους, σπαταλήθηκε κυρίως στο Κυβερνητικό Μέγαρο.

Τι έχασαν: Η πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας είναι γνωστή για κάποιες από τις καλύτερες craft μπύρες, οι οποίες μπορούν να δοκιμαστούν σε οργανωμένο προσωπικό τουρ.

Αν και υπάρχει βεβαίως η πιθανότητα ότι ο μικρός Πρίγκιπας Γεώργιος θα επιστρέψει με το θείο Harry σε δεκαοχτώ χρόνια για να επανορθώσει για αυτή τη χαμένη ευκαιρία.

Μπλένχαϊμ

Τι θα κάνει το ζεύγος: Το βασιλικό ζεύγος θα χρειαστεί να ταξιδέψει στο Μπλένχαϊμ για να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκατονταετηρίδα του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Τι θα χάσουν: Το Marlborough Sounds Adventure Tour. Όπως φαίνεται το ζεύγος δεν θα έχει χρόνο για να κάνει αυτό το ταξίδι των 4 - 5 ημερών, που περιλαμβάνει βόλτα στο μαγευτικό Marlborough Sounds, όπου είχαν θα τη δυνατότητα να δουν από κοντά το διάσημο πουλί King Shag, ένα σπάνιο είδος θαλασσοκόρακα που ενδημεί στην περιοχή.

Ώκλαντ

Τι θα κάνει το ζεύγος: Ο Δούκας και η Δούκισσα θα αναμετρηθούν σε αγώνα ιστιοπλοΐας America's Cup, με πληρώματα ντόπιους!

Τι θα χάσουν: Δεν θα ακολουθήσουν προφανώς το παράδειγμα της "Βασίλισσας της ποπ Beyoncé", η οποία έκανε πέρυσι ελεύθερη πτώση από το ψηλότερο σημείο στο Νότιο Ημισφαίριο!

Χλαμιλτον και Ουαϊκατο

Τι θα κάνει το ζεύγος: Η βασιλική οικογένεια θα ανοίξει επίσημα το νέο εθνικό ποδηλατοδρόμιο.

Τι θα χάσουν: Αν έβαζαν ένα σωσίβιο στο μικρό πρίγκιπα Γεώργιο θα μπορούσαν να πάνε για ράφτινγκ στα μαύρα νερά, μέσα από τις διάσημες υπόγειες σπηλιές της περιοχής. Θα είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτό στο πανδοχείο της Μέσης Γης The Green Dragon Inn.

Ντούνεντιν

Τι θα κάνει το ζεύγος: Θα συμμετέχει σε φεστιβάλ ράγκμπι για τους νέους.

Τι θα χάσουν: Ωστόσο, οι βασιλείς δεν θα κάνουν το καταπληκτικό τουρ στο εργοστάσιο σοκολάτας της Cadbury World!

Κουινστάουν

Τι θα κάνει το ζεύγος: Πρόκειται για την πρωτεύουσα της αδρεναλίνη της Νέας Ζηλανδίας, και οι VIP επισκέπτες της θα πρέπει να ακολουθήσουν τα χνάρια του πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμου που αναζητά τη συγκίνηση στο θεαματικό τουρ υψηλής ταχύτητας της «βάρκας» Shotover Jet.

Τι θα χάσουν: Μια επίσκεψη στην γενέτειρα του άλματος bungee, να παίξουν γκολφ σε ένα παγετώνα, ή να δοκιμάσουν το «Καλύτερο μπέργκερ στον κόσμο» το οποίο μπορούν να βρουν στο Fergburger.

Κράισττσερτς

Τι θα κάνει το ζεύγος: Το βασιλικό ζεύγος θα τελειώσει την περιοδεία του στην πόλη του Κράισττσερτς, η οποία θα είναι μια από τους οικοδεσπότες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ του 2015. Το ζευγάρι θα πρέπει να παρευρεθεί σε εορταστική εκδήλωση για αυτό το σημαντικό αθλητικό τουρνουά.

Τι θα χάσουν: Δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Κάρολου και της Καμίλα, που είχαν χορέψει στους δρόμους της πόλης, γιορτάζοντας το 2012…