Τα καλύτερα εστιατόρια στη Νέα Υόρκη

Ένα γεύμα στη Νέα Υόρκη αποτελεί πάντα μια μοναδική εμπειρία, αφού η μαγευτική αυτή πόλη ξέρει καλά να εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της, προσφέροντας τους ότι καλύτερο!

Μην αφήνετε το γεύμα σας στην τύχη. Επιλέξτε ένα από αυτά τα εστιατόρια μιας από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου και απολαύστε μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία!

Ανακαλύψτε τα καλύτερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με το Travel and Leisure.

Harlem

Red Rooster

κοντά στο: Θέατρο Απόλλων

Όταν ο σεφ Marcus Samuelsson αγόρασε ένα αρχοντικό στο Χάρλεμ, αποφάσισε να χτίσει στη γειτονιά ένα εστιατόριο αντάξιο του χιλιοτραγουδισμένου παρελθόντος της. Το αποτέλεσμα είναι ένα μείγμα multi- culti κουζίνας, από κεφτεδάκια με βατόμουρο και κοκκινιστό λάχανο μέχρι tacos ψαριών, με ζωντανή μουσική στον κάτω όροφο και μεγάλη ποικιλία ποτών στο μπαρ του επάνω ορόφου.

Upper West Side

Dovetail

κοντά στο: Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Φιλόξενη εξυπηρέτηση και γήινη διακόσμηση καθορίζουν αυτό το εστιατόριο του ιδιοκτήτη και σεφ John Fraser. Κάντε κράτηση για το τριών πιάτων κυριακάτικο γεύμα του. Το μενού περιλαμβάνει και επιδόρπια με εκκεντρικές ονομασίες, όπως Mexican Standoff, παγωτό με πικάντικη σοκολάτα γάλακτος και Take That, Starbucks, που είναι παγωτό κολοκύθας, με σος espresso και καραμέλα.

Upper East Side

Café Sabarsky

στο:Neue Galerie

Ψηλά παράθυρα με ημιδιαφανής αποχρώσεις, ξύλινη επένδυση και φωτιστικά από τον Josef Hoffmann συνθέτουν το αυθεντικό βιενέζικο καφέ του σεφ Kurt Gutenbrunner. Δοκιμάστε το ψητό κρέας με ξινολάχανο ή την πέστροφα με Palatschinken, ένα είδος τηγανίτας. Για επιδόρπιο, δοκιμάστε ένα φλιτζάνι βιεννέζικο καφέ μαζί με klimttorte, σοκολατένιο κέικ με φουντούκι.

Midtown

Lincoln

στο: Lincoln Center

Το εστιατόριο στεγάζεται σε μια γυάλινη καμπίνα, που σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Diller Scofidio & Renfro και προσθέτει μια ενδιαφέρουσα νότα στο μεγαλύτερο συγκρότημα τέχνης του κόσμου. Ο σεφ Jonathon Benno προτείνει ιταλική κουζίνα, όπως λαζάνια vincigrassi με βόειο κρέας και μανιτάρια ragu, ραβιόλια γεμιστά με αρνί κοκκινιστό και πολλά ακόμα ευφάνταστα εδέσματα.

Shun Lee Café

κοντά στο: Lincoln Center

Η οροφή και οι τοίχοι, που θυμίζουν ασπρόμαυρη σκακιέρα, έχουν διακοσμηθεί με μεγάλα φανάρια, σύμφωνα με το κινέζικο ημερολόγιο. Τροχήλατα καροτσάκια μεταφέρουν πιάτα όπως κροκέτες με γαρίδα ή ανθότυρο, τηγανητές δαγκάνες καβουριών και φρέσκα ζυμαρικά. Τα κυρίως πιάτα περιλαμβάνουν Εισόδους αρνί Σετσουάν και πάπια Πεκίνου με φρέσκο ​​κρεμμύδι και σάλτσα hoisin.

Le Bernardin

κοντά στο: Carnegie Hall και το Radio City Music Hall

Το εσωτερικό του κομψού αυτού μαγαζιού συνδυάζει το αλουμίνιο με το ξύλο, μια τεράστια θαλασσογραφία του καλλιτέχνη Ran Ortner και ένα κομψό lounge για κοκτέιλ με τη συνοδεία μικρών πιάτων με θαλασσινά . Το δείπνο τεσσάρων πιάτων από τον σεφ Eric Ripert ξεκινά με χαβιάρι Royal Osetra και συνεχίζει με ψητό αστακό.

Marea

κοντά στο: Carnegie Hall και στο Lincoln Center

Κάντε μια πολυπόθητη κράτηση στο εστιατόριο – ναυαρχίδα του σεφ Michael White, που προσφέρει αριστοκρατικά πιάτα θαλασσινών και επιλέξτε το σωστό γεύμα, που θα αποτελείται από εκλεκτό ψάρι ψημένο με χοντρό αλάτι, αστακό με burrata, μελιτζάνα και βασιλικό ή fusilli με κοκκινιστό χταπόδι.

Asiate

κοντά στο: Jazz στο Lincoln Center και το Carnegie Hall

Το εστιατόριο Asiate φιλοξενείται στον 35ο όροφο του Time Warner Center στο ξενοδοχείο Mandarin Oriental και προσφέρει μαγευτική θέα στο Central Park από τα παράθυρα που ξεκινούν από το δάπεδο και καταλήγουν στην οροφή. Ο σεφ Angie Berry σερβίρει ριζότο με καρότο και σαλιγκάρια και noodles χαβιάρι και κρέμα αχινού.

DB Bistro Moderne

κοντά στο: Broadway

Μέρος της αυτοκρατορίας του διάσημου σεφ Daniel Boulud, το μπροστινό δωμάτιο του εστιατορίου είναι διακοσμημένο με κόκκινους τοίχους και φωτεινές floral φωτογραφίες, ενώ το πίσω δωμάτιο διαθέτει πράσινο - φιμέ γυαλί και καθρέπτες από ξύλο και χάλυβα. Τα εμπνευσμένα από τη Γαλλία και την Αμερική πιάτα του σεφ Jason Pringle περιλαμβάνουν pot au feu με ζωμό κρέατος και ουρά βοδιού και αστακό Maine με τηγανητές αγκινάρες, γκρέιπφρουτ και μασκαρπόνε.

West Village

Tertulia

κοντά στο: Le Poisson Rouge

Καμάρες από τούβλα, ένας παραδοσιακός φούρνος και μπαρ με μικρά ποτήρια μηλίτη δημιουργούν την αίσθηση ότι αυτός ο χώρος ήταν εδώ από πάντα. Οι σπεσιαλιτέ του σεφ Seamus Mullens είναι εμπνευσμένες από την ισπανική κουζίνα και περιλαμβάνουν pimientos de padrón με τηγανητές πιπεριές και arroz a la plancha με ζαμπόν και σαλιγκάρια.

Lower East Side

Mile End Delicatessen

κοντά στο: New Museum

Αποφύγετε τα εισαγόμενα bagels σε αυτό το εβραϊκό delicatessen και επικεντρωθείτε στο καπνιστό κρέας, που γεμίζει χορταστικά σάντουιτς ή συνοδεύει τυριά σε ένα πιάτο poutine. Η αρχική τοποθεσία του Mile End είναι στο Μπρούκλιν ( 97 Hoyt ST).

Brooklyn

Brooklyn Fare

κοντά στο: Brooklyn Academy of Music

Το Brooklyn Fare στεγάζεται μέσα σε ένα γκουρμέ παντοπωλείο σε μια κατά τα άλλα ήρεμη γειτονιά και είναι από τα πιο “δύσκολα” εστιατόρια για να κάνει κάποιος κράτηση. Τα 18 τραπέζια του περιτριγυρίζουν μια μικρή κουζίνα, με κατσαρόλες και τηγάνια να κρέμονται από την οροφή. Ο σεφ César Ramirez και οι βοηθοί δημιουργούν περίπου 20 πιάτα κάθε βράδυ.

Saul

στο: Μουσείο του Μπρούκλιν

Τα επιδέξια παρασκευασμένα πιάτα αυτού του εστιατορίου, του έχουν χαρίσει ένα από τα λίγα αστέρια Michelin, που έχουν δοθεί στο Μπρούκλιν. Αν και πολλοί προτιμούν το εστιατόριο και για μεσημεριανό φαγητό, το προτείνουμε για βραδινό, καθώς είναι η εγγυημένη η ιδιωτική πρόσβαση στη συλλογή με γλυπτά του Ροντέν στο Μουσείου του Μπρούκλιν.

Queens

Μ. Wells Dinette

στο: MoMA PS1

Οι εκπλήξεις αφθονούν σε αυτό το εστιατόριο που προσφέρει φρέσκο κατσικίσιο συκώτι και μυαλό μοσχαριού για ορεκτικά. Τα πιάτα του σεφ Hugue Dufour είναι τόσο διαφορετικά, όσο και τα έργα τέχνης που εκτίθενται στο MoMA PS1. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να θυμίζει σχολική τάξη, με μεγάλα τραπέζια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε ένα χορταστικό γεύμα.