Ο διάπλους του Ισθμού με σανίδα surf!

Απολαύστε ένα μοναδικό θέαμα, αυτή την Κυριακή, στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όρθιοι σανιδικωπηλάτες θα δώσουν το παρόν, πραγματοποιώντας τον διάπλου του Ισθμού, που φέτος συμπληρώνει 120 χρόνια λειτουργίας.

Λόγω της ιδιομορφίας του καναλιού προσφέρονται οι καλύτερες συνθήκες για το απόλυτο SUP Speed Crossing σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το ανεπανάληπτο μείγμα Φύσης, Ιστορίας και Μηχανικής είναι η εγγύηση για τη καθιέρωση ενός ετήσιου αθλητικού θεσμού, που μπορεί να σταθεί δίπλα στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις SUP, όπως στο Σηκουάνα του Παρισιού, στα κανάλια της Βενετίας και του Άμστερνταμ, στο λιμάνι του Αμβούργου και στη λίμνη Σιλβαπλάνα των Ελβετικών Άλπεων.

Στις 11:00 το πρωί της Κυριακής θα διακοπεί η κυκλοφορία των πλοίων της διώρυγας, για να δοθεί η εκκίνηση στους 120 και πλέον όρθιους σανιδοκωπηλάτες, που θα διασχίσουν το κανάλι, μήκους 6.343 m, πάνω στη σανίδα τους, με μοναδική κινητήρια δύναμη το κουπί τους και θα κωπηλατήσουν στα γαλαζοπράσινα νερά του Ισθμού δίπλα στον αρχαίο Δίολκο.

Μετά την πετυχημένη περσινή διοργάνωση, και τη παγκόσμια προβολή της, δύο από τους κορυφαίους αθλητές SUP, ο Eric Terrien, πρωταθλητής Γαλλίας, και ο Casper Steinfath, πρωταθλητής Δανίας και 3ος στην παγκόσμια κατάταξη 2013, θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να συμμετέχουν στον αγώνα του Ισθμού.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ