Τελικός UEFA Champions League στις ελληνικές θάλασσες και μαγευτικές στιγμές στη Μύκονο

Τελικός UEFA Champions League στις ελληνικές θάλασσες και μαγευτικές στιγμές στη Μύκονο

Το Heineken Champions Voyage υπόσχεται μια ασύγκριτη εμπειρία και αναδεικνύει την Ελλάδα ως ελκυστικό προορισμό

Ένα μοναδικό γεγονός παγκόσμιας ακτινοβολίας θα πραγματοποιηθεί φέτος στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, ενισχύοντας την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και δημιουργώντας οφέλη για την ελληνική οικονομία, σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Ο λόγος για το Heineken Champions Voyage το οποίο φέρνουν στην Ελλάδα η Heineken® και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και αναμένεται να στρέψει στην χώρα μας τα φώτα του παγκόσμιου ενδιαφέροντος γύρω από τον τελικό του UEFA Champions League!

Έτσι από φέτος, η Heineken, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο UEFA, θα προσκαλεί εκλεκτούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο να απολαύσουν τον μεγάλο τελικό εν πλω και να γνωρίσουν από κοντά τις μοναδικές ομορφιές της Μυκόνου.

Πεντακόσιοι τυχεροί από όλον τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία. Πιο αναλυτικά, σε ένα κρουαζιερόπλοιο, που θα σαλπάρει για τη Μύκονο, καταναλωτές, δημοσιογράφοι, αλλά και διεθνείς προσωπικότητες από το χώρο του ποδοσφαίρου θα δουν εν πλω τον τελικό του UEFA Champions League και θα περάσουν μαγευτικές στιγμές στη Μύκονο.

Μάλιστα, το Heineken Champions Voyage θα συνοδευτεί και από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας σε περισσότερες από 50 χώρες, με πρωταγωνιστές την Ελλάδα και τη Μύκονο. Αντίστοιχα, οι προσκεκλημένοι, δημοσιογράφοι και καταναλωτές, θα δημιουργήσουν φωτογραφικό περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια αναφορές (impressions), τόσο για την ενέργεια όσο και για τη χώρα μας!

Μία τέτοια πρωτοβουλία, που αποτελεί άλλη μια ψήφο εμπιστοσύνης της Heineken στην Ελλάδα, θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας ως τουριστικό προορισμό.

Η φιλοξενία ενός τέτοιου γεγονότος, διεθνούς βεληνεκούς από τη Heineken και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, είναι μία ακόμη απόδειξη της αδιάκοπης και έμπρακτης προσπάθειάς της εταιρείας να παράγει αξία για τον τόπο μας.

Hashtags: #HeinekenGr, #ChampionsVoyage & #ChampionTheMatch