Το πρώτο Greek Travel Show στην Αθήνα από τις 19 έως τις 21 Μαΐου

Στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi», με δωρεάν είσοδο

Ανοίγει τις πύλες της, από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi», η πρώτη έκθεση Greek Travel Show (Ελληνικές Διακοπές), που δημιούργησε η ΔΕΘ-Helexpo στην Αθήνα, διευρύνοντας το τουριστικό, εκθεσιακό χαρτοφυλάκιό της.

Οι στόχοι της Greek Travel Show είναι να δώσει τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας άμεσες πωλήσεις στο ευρύ κοινό, αλλά και να ενημερώσει, λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν, τους δυνητικούς ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών από τους εκθέτες.

Στόχος της ΔΕΘ-Helexpo είναι, επίσης, να συμμετάσχουν και οι 13 περιφέρεις της ελληνικής επικράτειας, ώστε όλη η τουριστική Ελλάδα να δώσει το «παρών» στη νέα διοργάνωσή της.

Μεταξύ των εκθετών θα βρίσκονται τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ξενώνες, δήμοι, περιφέρειες, κρατικοί οργανισμοί τουρισμού, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, φορείς του κλάδου, εκδοτικοί οίκοι ειδικού και οικονομικού Τύπου, τουριστικές σχολές, camping, κατασκηνώσεις, επιχειρήσεις τουρισμού, επιχειρήσεις ενοικίασης διαμερισμάτων, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων, εκδρομικά σωματεία, περιηγητικές λέσχες, εταιρείες και ενώσεις επιβατηγών πλοίων, υπουργεία και οργανισμοί, τράπεζες, μουσεία, σπήλαια, καζίνο, ιαματικές πηγές, χιονοδρομικά κέντρα, ενώσεις ξεναγών, εταιρείες online κρατήσεων, κ.ά.

Η δυνατότητα της άμεσης κράτησης είναι ιδιαίτερα σημαντική, ενώ ο επισκέπτης με τη δωρεάν είσοδό του στην έκθεση μπορεί να λάβει κάθε πληροφόρηση πριν καταλήξει στην κράτησή του,

Η Greek Travel Show θα πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Μάλιστα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια, ταξίδια, διαμονές σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα δώρα.

Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων. Χορηγοί της είναι ο ΟΣΕ και η Fisikon, ενώ υποστηρικτής ο Δήμος Αμαρουσίου.