Με τσάρτερ Ουκρανοί και Ρώσοι στην Καστοριά για την Έκθεση Γούνας

Η έκθεση θα ανοίξει στις 4 Μαΐου, με τη συμμετοχή 115 εκθετών και η επισκεψιμότητα αναμένεται υψηλή

Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Εκτύπωση
Με τσάρτερ Ουκρανοί και Ρώσοι στην Καστοριά για την Έκθεση Γούνας

Υψηλή προδιαγράφεται η επισκεψιμότητα της 42ης διεθνούς έκθεσης γούνας στην Καστοριά, καθώς περίπου δύο μήνες πριν από την έναρξή της, ήδη έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής τρεις πτήσεις τσάρτερ από το Κίεβο, τη Μόσχα και τη Φρανκφούρτη, απευθείας στο αεροδρόμιο της πόλης, μεταφέροντας πάνω από 400 επισκέπτες από τις τρεις χώρες.

Η έκθεση θα ανοίξει στις 4 Μαΐου, με τη συμμετοχή 115 εκθετών, εκ των οποίων οι 95 είναι αμιγώς γουνοποιητικές επιχειρήσεις, από τις κορυφαίες του κλάδου, ενώ για πρώτη φορά υπάρχει και λίστα αναμονής 16 επιχειρήσεων, που θέλουν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Η 42η διεθνής έκθεση γούνας της Καστοριάς φέρει φέτος την υπογραφή της ΔΕΘ – Helexpo ΑΕ, κατόπιν του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα της χώρας. Συνδιοργανωτές της έκθεσης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς._

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.