Οι Τούρκοι τουρίστες ανακαλύπτουν τα Γιάννενα

Για τους Τούρκους πράκτορες, η Ήπειρος αναδεικνύεται σε δημοφιλή, ανερχόμενο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό προορισμό.

Η αύξηση στις αφίξεις Τούρκων τουριστών στα Ιωάννινα, στάθηκε αφορμή, για την φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων από τη γειτονική χώρα, προκειμένου να δημιουργηθεί μία δυναμική σε αυτή την κατεύθυνση.

Για ένα τριήμερο, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και την στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, διοργάνωσε ένα ταξίδι εξοικείωσης, για εκπροσώπους από τα πιο γνωστά τουριστικά πρακτορεία της Κωνσταντινούπολης και της 'Αγκυρας.

Στόχος ήταν να γνωρίσουν από κοντά, όλες τις πλευρές του προορισμού που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, να γνωρίσουν ξενοδοχεία και να δημιουργήσουν ελκυστικά τουριστικά πακέτα.  

"Το ενδιαφέρον των Τούρκων επισκεπτών θα αυξηθεί αισθητά το ερχόμενο διάστημα, μιας και πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες εισερχόμενου τουρισμού στην Ήπειρο, και πλέον η διαμόρφωση ειδικών συγκεκριμένων προγραμμάτων θα ενθουσιάσουν & ικανοποιήσουν κάθε Τούρκο επισκέπτη" δήλωσε η υπεύθυνη Διεθνών Επιχειρηματικών Σχέσεων της TURSAB κ. Berna Akar. 

Στο πλαίσιο τόσο της έναρξης συνεργασιών με Τούρκους πράκτορες όσο και προβλεπόμενων δράσεων του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2016 - 2019 της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, του Δήμου Ιωαννιτών και του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, θα οργανωθεί στο προσεχές διάστημα, τουριστική επιχειρηματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη και την Αδριανούπολη.