Olympia Golden Beach Resort & Spa: Η τέχνη της φιλοξενίας

Μια ακόμη σημαντική διάκριση έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που ήδη έχει καταφέρει να αποσπάσει το Olympia Golden Beach Resort & Spa, το υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακό συγκρότημα στην παραλία των Λουτρών Κυλλήνης Ηλείας.

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa, το ξενοδοχείο που μετατρέπει τις διακοπές σε ένα ονειρεμένο ταξίδι στην πολυτέλεια, απέσπασε από την Επιτροπή Διεθνών Βραβείων International Hotel Awards τιμητικό βραβείο για το έτος 2014 στην κατηγορία των ελληνικών Small Luxury Hotels.

Ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις φιλοξενίας υψηλού επιπέδου από πενήντα και πλέον χώρες ανά την υφήλιο έθεσαν υποψηφιότητα για ένα ή και περισσότερα από τα επίζηλα βραβεία της Επιτροπής Διεθνών Βραβείων International Hotel Awards, που αποτελούν σημείο αναφοράς για κάθε ξενοδοχείο.

Η τελετή βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 στο ξενοδοχείο Marriott Hotel Grosvenor Square του Λονδίνου, στο πλαίσιο επίσημου δείπνου που παρέθεσε η Επιτροπή Διεθνών Βραβείων International Hotel Awards προς τιμήν όλων όσοι έλαβαν μέρος στο σχετικό διαγωνισμό.

Όπως κάθε χρόνο την τελευταία τετραετία, οι υποψήφιες προς βράβευση ξενοδοχειακές μονάδες κλήθηκαν αφενός να αποδείξουν την υπεροχή τους έναντι των ανταγωνιστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας σε εθνικό επίπεδο και αφετέρου να διακριθούν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό διεθνές πεδίο, καθώς τέθηκαν αντιμέτωπες με ξενοδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική, την Ασία και την Ωκεανία.

Η βράβευση των ξενοδοχειακών μονάδων, πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία της εταιρείας Rolls-Royce Motor Cars και αποσκοπούσε στην ανάδειξη εκείνων των ξενοδοχειακών μονάδων πολυτελείας που κατάφεραν να συνδυάσουν την υποδειγματική παροχή υπηρεσιών με την ξεχωριστή φυσιογνωμία, την οικεία ατμόσφαιρα και, προπάντων, την τέχνη της φιλοξενίας.

Σε αυτές τις διακεκριμένες πολυτελείς επιχειρήσεις φιλοξενίας κατατάσσεται επισήμως το Olympia Golden Beach Resort & Spa, που θα εγκαινιάσει την τουριστική σεζόν του 2015 τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, προσφέροντας σε φίλους και επισκέπτες δελεαστικά πακέτα διαμονής με σημαντικές εκπτώσεις και πλούσιες παροχές.

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa, με την τελευταία πολύ σημαντική διάκριση που κατέκτησε στο πλαίσιο ενός παγκόσμιου διαγωνισμού, απέδειξε ότι αποτελεί την ιδανική επιλογή για διακοπές με άνεση και στυλ, αλλά και μια από τις κορυφαίες πολυτελείς επιχειρήσεις φιλοξενίας σε διεθνές επίπεδο.