Iberia: Συνδέει απευθείας Αθήνα – Μαδρίτη και το χειμώνα

Απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τη Μαδρίτη και κατά τη χειμερινή περίοδο, με τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως, ανακοίνωσε η ισπανική αεροπορική εταιρεία Iberia.

Η επέκταση της απευθείας σύνδεσης μεταξύ της Αθήνας και της Μαδρίτης καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της κίνησης όχι μόνο μεταξύ των δύο πόλεων, αλλά και προς όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί η Iberia από τη Μαδρίτη προς όλο τον κόσμο και κυρίως, προς τη Λατινική Αμερική, σε προορισμούς όπως η Μαγιόρκα, η Λισαβόνα, το Μπουένος Άιρες, το Μεξικό, Μοντεβιδέο, το Σάο Πάολο και το Σαντιάγκο της Χιλής.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της ισπανικής αεροπορικής εταιρείας, οι πτήσεις θα αναχωρούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 16:00 (τοπική ώρα) και θα φθάνουν στη Μαδρίτη στις 18:50 (τοπική ώρα), ενώ θα αναχωρούν από την ισπανική πρωτεύουσα τις ίδιες ημέρες στις 10:50 (τοπική ώρα) με ώρα άφιξης στην Αθήνα 15:15 (τοπική ώρα).

Με την ευκαιρία της επέκτασης του δρομολογίου Αθήνα- Μαδρίτη της Iberia σε ετήσια βάση, ο γενικός διευθυντής του ΔΑΑ, Γιάννης Παράσχης, δήλωσε: "Η επιλογή αυτή όχι μόνο διευρύνει τη συνδεσιμότητα μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας, αλλά προσφέρει παράλληλα στους επιβάτες τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν το δίκτυο της Iberia στη Ν. Αμερική".

Και κατέληξε: "Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών θα συνεχίσει με συνέπεια να στηρίζει τις αναπτυξιακές προσπάθειες της Iberia, όπως και όλων των αεροπορικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιό μας, παρέχοντας κίνητρα και υποστήριξη για την προώθηση και την ενίσχυση της παρουσίας τους στην αγορά της Αθήνας".