Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στα 100 καλύτερα του κόσμου

Η λίστα με τους νικητές των ετήσιων βραβείων 100 Hotel Awards, των διάσημων ταξιδιωτικών οδηγών Fodor ανέδειξε τα καλύτερα 100 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την επιλογή των αναγνωστών του. Ανάμεσα τους και δύο ελληνικά!

Συγκεκριμένα, βραβείο στην κατηγορία “Small Hotel” απέσπασαν το “Esperas Hotel” στη Σαντορίνη και το ξενοδοχείο “Αυλή” στο Ρέθυμνο.

Η ομάδα των 500 συνεργατών του Fodor σε συνδυασμό με τους αναγνώστες επέλεξαν τα κορυφαία ξενοδοχεία ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφιότητες από όλο τον κόσμο.

Οι νικητές επιλέχθηκαν για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους, το στιλ και την άνεση, ενώ σημαντική ήταν και η γνώμη τόσο των ειδικών, όσο και των επισκεπτών.

Παράλληλα, τα βραβεία χωρίστηκαν σε οκτώ κατηγορίες, όπως αποδράσεις στην παραλία, ταξίδια ζωής, all-inclusive διακοπές, boutique chic, μικρά ξενοδοχεία και σύγχρονα ξενοδοχεία της πόλης.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν βραβείο για 20 ξενοδοχεία, ενώ 29 ξενοδοχεία στην Ευρώπη φιγουράρουν στην λίστα, με το Λονδίνο και το Παρίσι να κατακτούν διακρίσεις για 3 ξενοδοχεία η κάθε πόλη.

Δείτε την αναλυτική λίστα με ένα κλικ εδώ