Εurowings: Πετάξτε low cost στη Γερμανία και από εκεί σε ολόκληρο τον κόσμο

Η low cost της Lufthansa δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες της να πετάξουν οικονομικά αλλά όχι... στριμωγμένα

Η Eurowings – η low cost εταιρία του γερμανικού αεροπορικού κολοσσού της Lufthansa - κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες πολύ σύντομα και να εδραιωθεί στην συνείδηση των ταξιδιωτών ως μια ασφαλής εταιρία.

Μάλιστα, είναι η πιο σημαντική θυγατρική του Ομίλου και συμμετέχει πολύ ενεργά στις διηπειρωτικές πτήσεις, οι οποίες φέτος φτάνουν σε μέρη εξωτικά, όπως η Μπανγκόκ, τα Πουκέτ στην Ταϊλάνδη, το Πουέρτο Πλάτα και Punta Cana στη Δομινικανή Δημοκρατία, μέχρι τον Μαυρίκιο και το Μαϊάμι των ΗΠΑ!

Συνολικά, κατά τη θερινή περίοδο, η Lufthansa και οι θυγατρικές της θα εξυπηρετούν 316 προορισμούς σε 101 χώρες, με τη Eurowings να δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες της να πετάξουν οικονομικά αλλά όχι... στριμωγμένα, αφού παρέχει ευέλικτα πακέτα με την επιλογή των ναύλων BEST, SMART και BASIC.

Στην Ελλάδα, η Eurowings πετάει ήδη από την Γερμανία προς την Κέρκυρα, την Κω, το Ηράκλειο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Αθήνα και εγκαινιάζει φέτος δύο νέα δρομολόγια:

  • από το Ντίσελντορφ προς την πόλη της Καβάλας από τις 30 Απριλίου και

  • από το Αμβούργο προς τη Ρόδο εβδομαδιαίως όλη τη θερινή περίοδο (από τις 17 Μαΐου έως τις 24 Οκτωβρίου κάθε Τρίτη).

Επιπλέον, η Brussels Airlines (η οποία επίσης είναι θυγατρική εταιρία της Lufthansa) προσθέτει στο πρόγραμμα της δρομολόγια προς Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη.

Έτσι, όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, αν θέλετε να πετάξετε φτηνά και με ασφάλεια σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα, δεν έχετε παρά να τσεκάρετε τα δρομολόγια της Eurowings και… καλές διακοπές!