Περπατήστε στη γυάλινη πεζογέφυρα της Tower Bridge!

Ένα ταξίδι στο Λονδίνο επιφυλάσσει πάντα πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι και η ολοκαίνουρια γυάλινη πεζογέφυρα στο πάνω τμήμα της περίφημης Tower Bridge!

Ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Λονδίνου και αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυτοφωτογραφημένα, δίνει έναν ακόμα λόγο στους επισκέπτες της πόλης για να την θαυμάσουν από κοντά.

Αυτή τη φορά, όμως, η θέα που προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη στην πόλη, αφού από τη νέα της πεζογέφυρα μπορεί κανείς να θαυμάσει τον Τάμεση από ύψος 42 μέτρων, αλλά και την θεαματική γέφυρα, που ανοίγει για τη διέλευση μικρών πλοίων.

Η νέα κατασκευή, κόστους 1 εκατ. βρετανικών λιρών άνοιξε για το κοινό πριν λίγες μέρες, ανάμεσα στους δυο εντυπωσιακούς πύργους, ενώ μια ακόμα, παράλληλη με αυτήν αναμένεται να ανοίξει την 1η Δεκεμβρίου.

Οι υπεύθυνοι κατασκευής, τονίζουν την αντοχή και την ασφάλεια της πεζογέφυρας, η οποία έχει κατασκευαστεί από παχύ, ενισχυμένο γυαλί και ζυγίζει περίπου μισό τόνο.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει στους τουρίστες μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, διαφορετική από όλες τις άλλες, η πεζογέφυρα της Tower Bridge θα είναι προσβάσιμη με εισιτήριο, μόλις 9 λιρών, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες να την επισκεφθούν.