Gourmet βραδιές στο νέο εστιατόριο του Ritz-Carlton Istanbul

Ατενίζοντας τον Βόσπορο και τον θεαματικό ορίζοντα της Κωνσταντινούπολης, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο της αλυσίδας Ritz-Carlton υποδέχεται ένα ολοκαίνουργιο εστιατόριο, το Atelier Real Food, δίνοντας μια ακόμα gourmet πινελιά στις γαστριμαργικές του προτάσεις.

Ο νέος στιλάτος χώρος, με την αρχιτεκτονική υπογραφή της Patricia Pina έχει διακοσμηθεί με custom – made έπιπλα, τα οποία έχουν τοποθετηθεί και στον φιλόξενο κήπο του εστιατορίου.

Ο σεφ Andre πέρασε τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής του εξερευνώντας με το μηχανάκι του τα μυστικά της τουρκικής, παραδοσιακής μαγειρικής και το αποτέλεσμα είναι μια σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα με φρέσκα, εποχιακά και τοπικά προϊόντα.

Πιάτα εμπνευσμένα από την φράση “από το αγρόκτημα στο τραπέζι” ταξιδεύουν τους επισκέπτες με αυθεντικές γεύσεις με την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Το χειροποίητο ψωμί σερβίρεται σε ζεστές πέτρες από την Ανατολία και το βιολογικό ελαιόλαδο, που παράγεται μοναδικά από τοπικούς τεχνίτες γοητεύει τους επισκέπτες, αφήνοντας το ξεχωριστό του στίγμα.

Ανοιχτό καθημερινά για δείπνο από τις 18:30 έως τις 23:00, το Atelier Real Food εντυπωσιάζει με το γαλλικό Rotisserie, την ανοιχτή κουζίνα και το τραπέζι του σεφ για δώδεκα άτομα, ένα ιδανικό μέρος για ιδιωτικά δείπνα.

Στα highlights εκτός από τη μαγευτική θέα στην πόλη, η εξαιρετική λίστα κρασιών με 150 τοπικές και διεθνείς ετικέτες.

Το πρώτο Κυριακάτικο Brunch, το “Sunday Roast” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Οκτωβρίου, στις 11.30 π.μ.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ