Ρομαντικά ταξίδια μόνο για δύο!

Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να ανήκει πλέον στο παρελθόν (για τη χρονιά που διανύουμε), ωστόσο οι πραγματικά ερωτευμένοι γιορτάζουν τον έρωτά τους κάθε ημέρα του χρόνου.

Για το λόγο αυτό οι παρακάτω προορισμοί αποτελούν τις ιδανικές προτάσεις για ρομαντικές αποδράσεις… για δυο, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  1. 1.      Villa Ca'n Bobis, Μαγιόρκα

Μια ρομαντική βίλα με μία κρεβατοκάμαρα, για να είστε σίγουροι ότι δε θα σας ενοχλήσει κανείς! Βρίσκεται μέσα σε μια καταπράσινη έκταση στην «καρδιά» της επαρχίας Pollença της Μαγιόρκα.

Διαθέτει ιδιωτική πισίνα για στιγμές χαλάρωσης και τραπέζι πινγκ πονγκ για τα ζευγάρια που διακρίνονται από «νότες ανταγωνισμού» μεταξύ τους.

Οι τιμές για διαμονή μιας εβδομάδας ξεκινούν από 740 ευρώ.

  1. 2.       Casetta La Dolce Vita, Τοσκάνη

Σε κοντινή απόσταση από το χωριό Vetulonia στη νότια Τοσκάνη, σε έναν πανέμορφο λόφο και ανάμεσα βελανιδιές και ελαιώνες θα βρείτε το εξοχικό CasettaLaDolceVita. Οι ιδιοκτήτες προσφέρουν την ευκαιρία στους επισκέπτες τους, όχι μόνο να δοκιμάσουν τοπικές σπεσιαλιτέ από τα χεράκια τους, αλλά και να παρακολουθήσουν μαθήματα ιταλικής κουζίνας στο πλευρό τους.

 

Μίνιμουμ δύο διανυκτερεύσεις. Τιμή διανυκτέρευσης από 55 ευρώ.

  1. 3.      The Edge, Κορνουάλλη

Έχει πάρει το όνομά του από την τοποθεσία που βρίσκεται… στην κορυφή ενός λόφου, προσφέροντας μια υπέροχη πανοραμική θέα προς την ακτή. Στην κρεβατοκάμαρα ένα από τα πιο «δυνατά» στοιχεία της διακόσμησης είναι το παράθυρο που φτάνει από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι… για να απολαμβάνετε τη θέα ξαπλωμένοι!

Τριήμερη διανυκτέρευση με self-catering από 2.120 ευρώ.