H απόλυτη Oasis των οικογενειακών διακοπών!

Από τη Βίκη Βαμιεδάκη 

«Διακοπές στη χώρα των θαυμάτων»!!, σκέφτηκα μάλλον φωναχτά την στιγμή που διέσχιζα το μεγαλοπρεπές λόμπυ του  Grecotel Olympia Oasis στην Κυλλήνη μέχρι να σταματήσω στη μέση της μεγάλης βεράντας και αντικρίσω το μοναδικό μπλε του Ιονίου να αγκαλιάζει μια αληθινή όαση που απλωνόταν μπροστά μου!

Μια παρέα από κοριτσάκια με χρυσαφένιες μπούκλες στα μαλλιά που αντάλλασαν πολύχρωμα βραχιόλια για να τα ταιριάξουν με τα φορέματα τους, σταμάτησαν για μια στιγμή και με κοίταξαν όλο απορία. Ήταν προφανές ότι εκείνες είχαν ανακαλύψει ήδη τον παράδεισο των διακοπών τους και αναρωτιόντουσαν ίσως, από πού προσγειώθηκα και κοιτούσα τριγύρω με ανοιχτό το στόμα… Γρήγορα συνέχισαν το παιχνίδι τους με αυτή τη ζηλευτή ανεμελιά που ζωντανεύει τις μνήμες από τα δικά μας παιδικά καλοκαίρια.

Τις λίγες ημέρες που έμεινα στο Grecotel Olympia Oasis, επιβεβαίωσα αρκετά σημαντικά πράγματα: Σαφώς, το «νόμο» που λέει ότι τα παιδιά που περνούν καλά δεν κλαίνε ποτέ, το ότι η Grecotel γνωρίζει τόσο καλά την τέχνη των οικογενειακών διακοπών, που θα μπορούσε κανείς να της εμπιστευτεί τις αποδράσεις του για πάντα και σίγουρα ότι ένα ξενοδοχείο all inclusive είναι παράδεισος όταν λειτουργεί με αυτό τον μοναδικό τρόπο!

Φέτος, που η ξενοδοχειακή αλυσίδα γιορτάζει τα 40 της χρόνια, είναι η ιδανική ευκαιρία για όλους να εκμεταλλευτούν τις προσφορές και τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει. Έτσι, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της μπορείτε να επιτύχετε πολλά προνόμια όπως, δωρεάν διαμονή των παιδιών, δωρεάν ημιδιατροφή, δωρεάν διανυκτερεύσεις, δωρεάν διατροφή των παιδιών, προνομιακά πακέτα ημιδιατροφής, αλλά και πολλά άλλα! 

Το Olympia Oasis είναι ένα από τα τέσσερα resort που κρύβει μέσα του το παραμυθένιο συγκρότημα του Grecotel Olympia Riviera Resort που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Κυλλήνη και το όμορφο Κάστρο στην Δυτική Πελοπόννησο.

Το πυκνό πλούσιο σε δέντρα και φυτά δάσος που αγκαλιάζει την έκταση και η χρυσαφένια παραλία που απλώνεται μπροστά στο Ιόνιο Πέλαγος, με θέα την Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά φτιάχνουν ήδη το σκηνικό για τις ονειρεμένες διακοπές που θα ακολουθήσουν. Τα κτήρια του resort μοιάζουν να χάνονται μέσα σε όλο αυτό το τοπίο, καθώς οι ανοικτοί χώροι, οι μεγάλες βεράντες, τα πανύψηλα ταβάνια και το φυσικό φως που λούζει σχεδόν κάθε γωνιά σου χαρίζουν την αίσθηση της ελευθερίας και της άνεσης. 

Το Olympia Oasis 10 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του και έχοντας ως βάση του τη φιλοσοφία της αλυσίδας Grecotel, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα καλύτερα resortοικογενειακών διακοπών όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Το σύστημα του all inclusive που εφαρμόζει, είναι τόσο πλούσιο και τόσο καλά μελετημένο, που περιλαμβάνει ακόμα και τις πιο απίθανες επιθυμίες και ανάγκες μικρών και μεγάλων. Από το εξαιρετικό φαγητό, μέχρι τα ατέλειωτα παιχνίδια και τη ζωντανή βραδινή διασκέδαση! Δεν είναι τυχαίο ότι η επαναλαμβανόμενη πελατεία του αυξάνεται συνεχώς. Στο τιμόνι του όλου συγκροτήματος του Olympia Riviera βρίσκεται ο κ. Μιχάλης Μηναδάκης, ένας από τους διευθυντές – πρεσβευτές της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Τον ίδιο, όπως και τους συνεργάτες του, τους ενδιαφέρει μόνο ο άνθρωπος. Σκέφτεται σχεδόν πάντα out of the box, και η  καθημερινή αγωνία του είναι η ολοκλήρωση της επιθυμίας του επισκέπτη του, πριν ακόμα αυτός προλάβει να επιθυμήσει! «Τα ξενοδοχεία λειτουργούν με κανόνες», μου λέει ο κ. Μηναδάκης και συνεχίζει, «Εδώ τους τηρούμε όλους, όμως πρώτα και πάνω από όλα κάνουμε αυτό που νιώθουμε. Ο σεβασμός αλλά και η προσφορά των υπηρεσιών είναι πηγαία. Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια όλοι μας να εκπληρώσουμε την υπόσχεση του έχουμε δώσει στους καλεσμένους μας για αξέχαστες διακοπές. Το Olympia Oasis είναι ένα ξενοδοχείο απίστευτα φιλικό στα παιδιά και την οικογένεια και βρίσκεται πάνω σε μια από τις πιο μαγευτικές παραλίες της Ελλάδας. Η ομάδα μου και εγώ βρισκόμαστε εδώ για αποδεικνύουμε κάθε στιγμή ότι είναι η απόλυτη επιλογή για οικογενειακές διακοπές».  

Στην διεύθυνση του Oasis βρίσκεται ο Γρηγόρης Τσουλτσίδης, πατέρας και ο ίδιος, που θα τον συναντήσετε να χαιρετά, να χαμογελά και βέβαια να συντονίζει την ομάδα του συνεχώς. Η μεγάλη οικογένεια του Oasis, που η ευγένια περισσεύει, τα ειλικρινή χαμόγελα είναι πάντα καρφωμένα στα πρόσωπα τους και που μοιάζουν να μην κουράζονται ποτέ, αντλώντας τη δύναμη τους από τα γέλια των μικρών παιδιών και τη δική μας καλοπέραση. 

Super All Inclusive

Στην τιμή λοιπόν που έχει πληρώσει μια οικογένεια για όλες τις ημέρες των διακοπών της, περιλαμβάνονται κυριολεκτικά τα πάντα! Ξεκινώντας από πολύ νωρίς το πρωί με το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό, τα ενδιάμεσα σνακ, τα αναψυκτικά, το κρασί και τα αλκοολούχα ποτά, τις δραστηριότητες των παιδιών, τα περισσότερα θαλάσσια σπορ, τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων και πόσα άλλα ακόμη!

Εξαιρετικά είναι και τα δωμάτια αλλά και τα μπανγκαλόους που ανταποκρίνονται σε κάθε οικογενειακή ανάγκη, αφού διαθέτουν μεγάλους χώρους, άνετα μπάνια, προσεγμένη επίπλωση, μπαλκόνια ή κήπο, διαχωριστικά που απομονώνουν το χώρο των παιδιών από τους γονείς, αλλά και δωμάτια που ενώνονται μεταξύ τους με εσωτερικές πόρτες. 

Το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ!

Δύσκολο να μην γίνεις ξανά παιδί στο Olympia Oasis, ή ακόμα καλύτερα αν είσαι παιδί στοιχηματίζω ότι θα κάνεις καλές πράξεις όλο το χειμώνα και θα έχεις τους καλύτερους βαθμούς, με στόχο επιβράβευσης να πας πάλι διακοπές εκεί.

Αρκεί να είσαι σε ηλικία που περπατάς για να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα resort φτιαγμένο αποκλειστικά για σένα, που παρεμπιπτόντως οι γονείς σου – άνθρωποι της προσκολλήσεως – μένουν στο δωμάτιο σου, ή έστω στο διπλανό. Ατέλειωτοι χώροι από γκαζόν για ελεύθερο παιχνίδι, «ιδιόκτητο» αρχηγείο όπου χωρίς τη μαμά και τον μπαμπά παίζουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, παιδική ντίσκο (κι όμως υπάρχει με κανονικό μπαρ!), τεράστιες, γιγάντιες νεροτσουλίθρες, παραστάσεις, κ.α.

Το παιχνίδι ξεκινά από το νωρίς το πρωί. Το μαγικό με το resort είναι ότι μέσα σε αυτό, υπάρχει ένας απίθανος μικρόκοσμος. Στην μεγάλη σάλα του κεντρικού εστιατορίου στήνεται από το πρωί ο παιδικός μπουφές. Οι πάγκοι είναι ιδιαίτερα χαμηλοί και τα παιδάκια μπορούν να διαλέξουν και να σερβιριστούν μόνα τους! Μεγάλη ποικιλία από ειδικά διαλεγμένα φαγητά και συνταγές, με εκλεκτά υλικά, μαγειρεμένα χωρίς αλάτι και πιπέρι, παρά με επιλεγμένα μπαχαρικά, υπάρχουν στον παιδικό μπουφέ από το πρωινό έως και το βραδινό, αλλά και όλα τα σκεύη όπως μπλέντερ για τις μαμάδες των μωρών που πρέπει να αλέσουν το φαγητό για τα μωρά τους.

Ο εξαιρετικός executive chef του συγκροτήματος Ηλίας Κακούρης και η ομάδα του φροντίζουν πάντα για τις εκλεκτές πρώτες ύλες με μεγάλη διατροφική αξία και τη γεύση.

Η Grecoland

H διάσημη σε όλα τα resort της Grecotel, Grecoland είναι ο αγαπημένος, προσωπικός χώρος των παιδιών. Εκεί, οι ειδικοι από την ομάδα animation του ξενοδοχείου αναλαμβάνουν εξολοκλήρου τα παιδιά σας, για να τα απασχολήσουν με δημιουργικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια! Κατασκευές, κυνήγι χαμένου θησαυρού, ζωγραφιές, τραγούδια και χίλιες δυο δραστηριότητες τα κρατούν χαρούμενα! Κάθε απόγευμα, στο μεγάλο αμφιθέατρο του Oasis ανοίγει η παιδική disco! Τραγούδια και χοροί, με μπαρ που σερβίρει χυμούς και σνακς, τα παιδιά διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Κάθε εβδομάδα στον ίδιο χώρο οργανώνεται και μια θεατρική παράσταση, ενώ κάθε βράδυ υπάρχει μουσικό πρόγραμμα διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους!

Φέτος για πρώτη χρονιά η Grecotel σε συνεργασία με την αθλητική Ακαδημίας της διάσημης αγγλικής ομάδας Arsenal, προσφέρει μαθήματα ποδοσφαίρου στα παιδιά! Στο γήπεδο 5x5 του resort ένας προπονητής της ομάδας, διδάσκει σε αγόρια και κορίτσια ποδόσφαιρο, εφαρμόζοντας την μέθοδο της Arsenal! 

Πισίνες βγαλμένες απ’ τα παραμύθια!

Το συγκρότημα της πισίνας του Oasis Resort είναι πράγματι ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι! Απλωμένο σε επίπεδα προσφέρει ήσυχες πισίνες, ποταμάκια, ρυάκια, βράχια, τεράστια παιδική πισίνα και φυσικά τις μαγικές νεροτσουλίθρες που κερδίζουν τις εντυπώσεις! Τα γάργαρα γέλια των παιδιών σε παροτρύνουν να παίξεις και συ με το νερό, συμμετέχοντας σε κάποια από τις δραστηριότητες ή τα αθλητικά παιχνίδια που διοργανώνονται μέσα σε αυτό.

Η θάλασσα, με την χρυσαφένια παραλία των 2 χιλιομέτρων που απλώνεται μπροστά από τις πισίνες, δελεάζει ακόμα και τους πιο τεμπέληδες! Μια βουτιά κρίνεται απαραίτητη! 

Η γαστρονομία

Το φαγητό όμως στο resort δεν σταματά ποτέ, αφού αμέσως μετά το πρωινό, οι λιχουδιές σερβίρονται στην πισίνα με επιλογές για αλμυρά και γλυκά. Πριν το καταλάβετε ο μεσημεριανός μπουφές είναι έτοιμος και καλοστολισμένος, όπως και ο βραδυνός. Το απόγευμα στο pool bar πάλι έτοιμα τα σνακ για όλους, ενώ ακόμα και το βράδυ, κοντά στα μεσάνυκτα μπορείς να απολαύσεις μια σούπα στο μπαρ.

Είναι μάλλον δύσκολο να διαλέξεις τι θα φας μεσημέρι και βράδυ στο μπουφέ του κεντρικού εστιατορίου “The Seasons”. Πάντα μπροστά από όλα τα καλούδια σε περιμένει κάποιος χαμογελαστός μάγειρας, που επιτόπου ετοιμάζει κάποια σπεσιαλιτέ  της ημέρας. Από απίθανη ψαρόσουπα, μέχρι τέλειο ριζότο! Και δεν είναι μόνος, αφού τουλάχιστον άλλοι δύο συνάδελφοι του ψήνουν μπροστά σου! Λαχταριστή πίτσα, ή μπάρμπεκιου; Αφήστε τα μαμαδίστικα μαγειρευτά, τα μπριάμ και το κουνελάκι στιφάδο, το σπιτικό γιουβέτσι και τα ψάρια που κάθε βράδυ βρίσκονται στις πιατέλες! Μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, τυριά, τουρσιά και φυσικά λαχταριστά επιδόρπια! Όλων των λογιών τα φρούτα, αλλά και τα πιο απίθανα γλυκά και παγωτά περιμένουν να τα δοκιμάσετε!

Ένα πολύ καλό ασιατικό εστιατόριο βρίσκεται επίσης μέσα στο resort! Απολαύστε γλυκόξινο κρέας με λαχανικά, σούσι, πάπια και ότι άλλο θέλετε σε έναν υπέροχο χώρο όπου κυριαρχεί το κόκκινο και το μαύρο χρώμα!

Οι επισκέπτες του Oasis όμως έχουν το προνόμιο να γευματίσουν και στα άλλα 15 εστιατόρια του συγκροτήματος Olympia Riviera Resort, ακολουθώντας το πρόγραμμα Dinearound.

Όμως δεν πρόκειται να μείνετε μόνο μέσα στο resort για φαγητό! Βάλτε τα πιο άνετα παπούτσια σας και περπατήστε μέχρι το γραφικό χωριουδάκι Αρκούδι, που απέχει κάτι λιγότερο από ένα χιλιόμετρο. Εκεί στα υπέροχα ταβερνάκια σας περιμένει ένα μενού, ειδικά διαλεγμένο για εσάς, που αλλάζει συνεχώς, αφού οι ιδιοκτήτες σε συνεργασία με τηνGrecotel φροντίζουν να σερβίρουν ότι πιο φρέσκο βρουν! 

Ψυχαγωγία – Διασκέδαση

Το Olympia Oasis δεν φροντίζει μόνο τα μικρά παιδιά, αλλά φυσικά και τους έφηβους και τους γονείς! Ακολουθήστε ένα από τα καθημερινά προγράμματα άθλησης και διασκέδασης! Η ποικιλία για όλα τα γούστα και τις αντοχές! Γυμναστική, γιόγκα, ζούμπα, πιλάτες, beach volley, πόλο, πίνκ πόνκ, darts και πολλά άλλα! Βεβαίως τα βράδια απολαμβάνεις πολύ καλά ποτά στην υπέροχη μεγάλη βεράντα του lobby και διασκεδάζεις με κάποια από τις μουσικές ή θεατρικές παραστάσεις στο αμφιθέατρο!

Ειδικά προγράμματα δραστηριοτήτων οργανώνονται και για εφήβους, ενώ υπάρχει και αίθουσα με ηλεκτρονικά παιχνίδια! 

Κέντρο Θαλασσοθεραπείας Elixir

Εντυπωσιακό, θυμίζει αρχαιοελληνικό ναό, προς τιμήν της αρχαίας Ολυμπίας, είναι ορατό από παντού και φωτίζεται ειδυλλιακά τη διάρκεια της νύχτας. Αποτελεί άλλωστε, για το Olympia Riviera Resort το Ναό του σώματος και της ψυχής. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, λουσμένες στο φως της ημέρας, σε καθηλώνουν με τις διαστάσεις και την αισθητική τους. Σε χώρους λιτούς με έντονη την ανάμνηση της κλασσικής Ελλάδας ανανεώστε σώμα και πνεύμα. Απολαύστε τη θαλασσοπισίνα, το υδρομασάζ, τις καμπίνες ντουζ, τις χαλαρωτικές πισίνες, αλλά και θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης στα open - air δωμάτια μασάζ, καθώς και σάουνα, χαμάμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πατήστε εδώ.