Χίλια “καλωσορίσατε” στο Ελληνικό Πάσχα της Grecotel!

Χαρίστε σ’ αυτούς που αγαπάτε μοναδικές στιγμές γιορτής και διασκέδασης. Λαμπρύνετε τις Άγιες μέρες του Πάσχα σε αγαπημένα ξενοδοχεία, ακολουθώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας. Απολαυστικές αποδράσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, δραστηριότητες και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες είναι μερικές από τις προτάσεις μας αυτή την Άνοιξη. Ζήστε ένα αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα στην Κέρκυρα, την Καλαμάτα, το Ρέθυμνο Κρήτης, τη Θεσσαλία ή την Αλεξανδρούπολη επιλέγοντας παραδοσιακά τη φιλοξενία με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel!

 

Γιορτάστε την Ανάσταση ανταλλάσσοντας το φιλί της Αγάπης κάτω από φαντασμαγορικά βεγγαλικά. Η Κυριακή είναι μέρα ανοιξιάτικης γιορτής. Μέσα στους κήπους σουβλίζονται τα αρνιά και στήνεται ο πιο εντυπωσιακός μπουφές, ενώ παραδοσιακό συγκρότημα συνοδεύει το ελληνικό γλέντι.

Και για τα παιδιά; ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σε κάθε απίθανο ξενοδοχείο Grecotel, οι μικροί μας φίλοι θα βρουν το δικό τους βασίλειο, ένα φανταστικό παιχνιδότοπο όπου θα διασκεδάσουν φτιάχνοντας όμορφες πασχαλινές δημιουργίες που θα κρατήσουν ως ανάμνηση για τις διακοπές του Πάσχα.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ! • ΔΩΡΕΑΝ η διαμονή των παιδιών έως 12 ετών στο δωμάτιο • 25% ΕΚΠΤΩΣΗ στην 4η και κάθε επιπλέον διανυκτέρευση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ PRIVILEGECLUB: 10% έκπτωση στην κράτησή σας. 

easter.grecotel.com

Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων: τηλ. 210 7280404

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις εορταστικές μας προσφορές.

 

GrecotelHotels & Resorts

N.Daskalantonakis Group

Κηφισίας 64B

151 25 Μαρούσι

www.grecotel.com

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ

CORFU IMPERIAL

Κάποτε ήταν ένα μαγικό νησί... που το λέγαν Κέρκυρα. Έτσι ξεκινούν πάντοτε τα παραμύθια, μα αυτό το νησί και το Πάσχα του είναι αληθινό.

Ο κατανυκτικός Επιτάφιος, η πρώτη Ανάσταση με τα κανάτια στο Λιστόν, η λαμπρή Ανάσταση με τις φιλαρμονικές. Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας, επιλέγοντας το πετράδι του στέμματος της Grecotel, το μαγευτικό Corfu Imperial. Χτισμένο σε κατάφυτη ιδιωτική χερσόνησο με δικό του νησάκι, μόλις 10’ από την πόλη της Κέρκυρας. Εντυπωσιακή συλλογή από πολυτελή δωμάτια, σουίτες, bungalows και βίλες με νοσταλγική ατμόσφαιρα και υπέροχη θέα στο Ιόνιο.

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στον παιχνιδότοπο Grecoland φτιάχνοντας όμορφες Πασχαλινές δημιουργίες.

από 80€

Τιμή κατ’άτομο την ημέρα με πρωϊνό, σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα. ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο. Επιπλέον 25% έκπτωση στην 4η διανυκτέρευση.

Ισχύει για κρατήσεις έως 10 Απριλίου

Αναστάσιμο δείπνο 54€ κατ’άτομο

Πασχαλινό γεύμα 60€ κατ’άτομο

50% έκπτωση για παιδιά 3-12 ετών

Τηλ. 26610 88400

www.corfuimperial.com

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

FILOXENIA – Καλαμάτα

Καλαμάτα... Ο μυθικός Ταϋγετος και η αρχή της Μάνης. Αργός ο ήχος απ’ τα καμπαναριά, αναζωογονητική η αύρα από τις θάλασσες της Μεσσηνίας, μακρινοί περίπατοι στην προκυμαία της πόλης.

Τί γιορτινό και τί ζεστό το Πάσχα στο αγαπημένο Filoxenia! Απολαύστε πανδαισία γεύσεων, χαλαρώστε στην πισίνα και το Spa, όσο οι μικροί σας μπόμπιρες απολαμβάνουν παιχνίδι και ξεγνοιασιά στον παιδότοπο. Την ημέρα της Λαμπρής θα φιλευτείτε τσίπουρο και ούζο στο πατροπαράδοτο γλέντι. Στους καταπράσινους κήπους θα ψήνονται από το πρωί τα παραδοσιακά εδέσματα: κοκορέτσι, κοντοσούβλι και βέβαια ο παραδοσιακός οβελίας.

Μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα.

από 85€ με ημιδιατροφή

Τιμή κατ' άτομο την ημέρα σε δίκλινο δωμάτιο. Ισχύει για 3 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει πρωϊνό σε μπουφέ, το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα. ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο. Επιπλέον 25% έκπτωση στην 4η διανυκτέρευση.

Τηλ.27210 23166

www.filoxeniakalamata.com 

ΚΡΗΤΗ

CARAMEL, Ρέθυμνο

Το φετινό Πάσχα μυηθείτε στη γοητεία της Κρήτης και χαρείτε την άνοιξη σε απόσταση αναπνοής από τη βενετσιάνικη καστροπολιτεία του Ρεθύμνου, στο Caramel Grecotel Boutique Resort . Αίσθηση πολυτελούς Μεσογειακού προορισμού με βεράντες, ρομαντικές γωνιές και εξωτικούς κήπους πλάι στη θάλασσα. Οι "γειτονιές" με τις εντυπωσιακές σουίτες, μαιζονέτες, bungalows και βίλες με ιδιωτικές αυλές είναι περιτριγυρισμένες από κήπους, πλακόστρωτα, και εξωτικούς φοίνικες.

Θα φιλευτείτε σπάνια μερτόρακη με αγγιναροσαλάτα, σκορδουλάκους και νηστίσιμα κρητικά καλούδια. Τη Μ. Παρασκευή ακολουθείστε τον επιτάφιο μέσα στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης και το Μ.Σάββατο “Δεύτε λάβετε φως” κάτω από φαντασμαγορικά βεγγαλικά. Την Κυριακή του Πάσχα θα σύρετε το χορό σε ένα αξέχαστο γνήσιο Κρητικό γλέντι!

Για τους μικρούς μας φίλους παιχνιδότοπος Grecoland με βάψιμο αυγών, στολισμός λαμπάδων, απίθανη ζωγραφική με πασχαλινά λαγουδάκια & πολλές Πασχαλινές δημιουργίες!

από 70€

Τιμή κατ’άτομο την ημέρα με πρωϊνό, σε CaramelJuniorSuite.

ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο.

Ισχύει για κρατήσεις έως 10 Απριλίου

Νηστίσιμο Δείπνο M. Παρασκευής 35€ κατ’άτομο

Αναστάσιμο Δείπνο 50€ κατ’άτομο

Πασχαλινό Γεύμα 65€ κατ’άτομο

50% έκπτωση για παιδιά 3 - 12 ετών  

Τηλ. 28310 71803

caramel.grecotel.com

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ASTIR * EGNATIA ALEXANDROUPOLIS

Στη γεμάτη εικόνες Θράκη, δίπλα στη θάλασσα, μέσα στο καταπράσινο πευκοδάσος λίγα μόνο λεπτά από το κέντρο της πόλης, το πολυτελές Mega Resort Astir*Egnatia Alexandroupolis σας καλωσορίζει σε ένα αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα

‘Δεύτε λάβετε φως’ στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής και τη μέρα της Λαμπρής δοκιμάστε τσίπουρο δίπλα στις  παραδοσιακές σούβλες με το αρνί στους κήπους του ξενοδοχείου.

Επισκεφθείτε την Βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Κοσμοσώτειρας στην πόλη των Φερρών, την πόλη του μεταξιού το Σουφλί, τα πομακοχώρια, τη βυζαντινή πόλη του Διδυμοτείχου και τους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής. Περιηγηθείτε στα εκθέματα του Εθνολογικού, του Αρχαιολογικού και του Εκκλησιαστικού μουσείου, καθώς και στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Αλεξανδρούπολης. Μη χάσετε το μαγευτικό δάσος της Δαδιάς και το Δέλτα του Έβρου. Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στην κλειστή πισίνα, το χαμάμ ή το Jacuzzi  του ‘Elixir’ Fitness Club, όσο οι μικροί θα διασκεδάζουν στο mini-club.

 

από 73€ με Ημιδιατροφή

Τιμή κατ’άτομο την ημέρα  σε EgnatiaSuperior δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα. Ισχύει για 3 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει πρωϊνό σε μπουφέ, το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το Πασχαλινό γεύμα συνοδεία ζωντανής μουσικής την Κυριακή του Πάσχα.

ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο. Επιπλέον 25% έκπτωση στην 4η διανυκτέρευση.

Τηλ. 25510 38000

www.astiregnatia.com 

ΛΑΡΙΣΑ

LARISSA IMPERIAL

Γιορτάστε την Άνοιξη με τους αγαπημένους σας στο Larissa Imperial. Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και μπάνγκαλοους δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ένα αυθεντικό Ελληνικό Πάσχα.

Τη μέρα της Λαμπρής χαρείτε την Ανοιξιάτικη φύση κι επιδοθείτε στο τσούγκρισμα του αυγού δίπλα στις παραδοσιακές σούβλες. Θα σύρετε το χορό με τους Σαρακατσαναίους και θα φιλευτείτε τσίπουρο στα καφενεία του Τυρνάβου, της Ελασσόνας και της Αγιάς.

Χαλαρώστε στο πολυτελές Imperial Health Spa του ξενοδοχείου, ενώ η τεράστια πισίνα στους κήπους προσφέρεται για τις πρώτες σας βουτιές.

από 58€ με ημιδιατροφή

Τιμή κατ’άτομο την ημέρα σε δίκλινο Bungalow. Ισχύει για 3 διαν/σεις.

Περιλαμβάνει πρωϊνό σε μπουφέ, το νηστίσιμο δείπνο της Μ. Παρασκευής, το Αναστάσιμο δείπνο του Μ. Σαββάτου και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα. ΔΩΡΕΑΝ το παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο. Επιπλέον για οικογένειες 20% έκπτωση στο 2ο δωμάτιο.

 

Τηλ. 2410 687600

www.larissaimperial.com