Μοναδική εμπειρία διακοπών στην επιβλητική Οία και στο στολίδι Sunday Suites

Οι εντυπωσιακές σουίτες που σέβονται την ιστορία και προσφέρουν αξέχαστες στιγμές μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας

Λατρεμένη απ’ όλο τον κόσμο για τη διαχρονική και απαράμιλλη ομορφιά της, το διασημότερο και μοναδικό ηλιοβασίλεμα της και την επιβλητική Καλντέρα, η Οία είναι το στολίδι της Σαντορίνης κι ένα από τα πιο γραφικά μέρη της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Κάθε σούρουπο στην Καλντέρα συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου, για να δει αυτή τη μαγική στιγμή που ο ήλιος χάνεται στην απεραντοσύνη του Αιγαίου.

Η Οία, απέχει από τα Φηρά 11χλμ., δεσπόζει στη βορειοδυτική πλευρά του νησιού και καλωσορίζει τους επισκέπτες της με το μοναδικό συνδυασμό των χρωμάτων της και το μαγικό της τοπίο. Η ιδιότυπη αρχιτεκτονική της προκαλεί το θαυμασμό όλων όσων έχουν την τύχη να την επισκεφθούν.

Ήσυχη και μαζί κοσμοπολίτικη, η Οία είναι η επιλογή εκείνων που αποζητούν την γαλήνη, την ηρεμία αλλά και την πολυτέλεια. «Σκαρφαλωμένο» στο κέντρο της σοφιστικέ Οίας, βρίσκεται το Sunday Suites. Ένα εντυπωσιακό συγκρότημα με πολυτελείς σουίτες που υπόσχονται να κάνουν την παραμονή της στο νησί αξέχαστη. Το Sunday Suites είναι ο ορισμός της χλιδής και της πολυτέλειας.

Κάθε σουίτα είναι μοναδική. Η προσωποποιημένη και διαφορετική διακόσμηση, τα μοναδικής έμπνευσης και υψηλής καλλιτεχνικής ποιότητας χειροποίητα έπιπλα αλλά και η καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που είναι διάχυτη παντού θα σάς γοητεύσουν.

Οι σουίτες κυμαίνονται από 33 έως 85 τ.μ. η καθεμία και μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία διακοπών. Γιατί ένα είναι σίγουρο, τις διακοπές στο Sunday Suites δε θα τις ξεχάσετε ποτέ.

Επιλέξτε ανάμεσα σε double room, junior suite, senior suite, honeymoon suite με εξωτερική πισίνα και master suite με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα. Όλες οι σουίτες έχουν τη δική τους ιδιωτική βεράντα και θέα στην Καλντέρα.

Ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο, στη θέση του Sunday Suites, βρίσκονταν ένας ανεμόμυλος, εκεί όπου τώρα φιλοξενείται το lounge, δύο παραδοσιακοί φούρνοι που πλέον έχουν μετατραπεί σε ένα υπέροχο σαλόνι και ένα εντυπωσιακό μπάνιο σουίτας, καθώς κι ένας παλιός περιστερώνας που σήμερα θα βρείτε ως σαλόνι που θυμίζει σπηλιά, δίπλα ακριβώς από την πισίνα.

Με σεβασμό στην ιστορία αυτού του μέρους και γνώση των σύγχρονων επιθυμιών στο τομέα της διαμονής, δημιουργήθηκε ένα μοντέρνο πολυτελές κατάλυμα που αγκαλιάζει το χθες και χαρίζει μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης στο σήμερα.

 

Ας θυμηθούμε τα λόγια με τα οποία ο Οδυσσέας Ελύτης αποτύπωσε στην «Ωδή στη Σαντορίνη» την αίσθησή του για την Οία... «Θαλασσοξυπνημένη, αγέρωχη / όρθωσες ένα στήθος βράχου / κατάστιχτου απ’ την έμπνευση της όστριας / για να χαράξει εκεί τα σπλάχνα της η οδύνη. / Για να χαράξει εκεί τα σπλάχνα της η ελπίδα».

Δείτε τις φωτογραφίες από το εντυπωσιακό Sunday Suites

 

02

 

 

01

03

 

05

06

07

08

09

10

11

12

14

15

16

17

13

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34