Πέντε σημεία που διασκεδάζουμε στη Μύκονο

Εντοπίζουμε πέντε μέρη στο νησί των Ανέμων που ανάλογα με την ώρα και τις διαθέσεις θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου

Γράφει: Νάντια Μασσαχού

To πρώτο σου cocktail σε ένα top new entry, ρομαντικές ή και VIP διαθέσεις αλλά και μπόλικες δόσεις φλερτ σε 5 σημεία που διασκεδάζουμε στο νησί των Ανέμων.

  • Για το πρώτο cocktail

180º sunset bar-Mykonos

Άφιξη που θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί πολύ, το 180º sunset bar-Mykonos λίγο έξω από τη Χώρα είναι ό,τι ακριβώς υποδηλώνει το όνομά του.

Καταρχάς φέρνει στο νησί κάτι που λείπει από το "παζλ" του: ένα lounge spot χαλάρωσης αποκλειστικά αφιερωμένο στα ηλιοβασιλέματα.

Εμπνευσμένα cocktails και ποιοτικά ποτά, συνυπάρχουν με έναν μοντέρνο χαλαρωτικό χώρο και chill out ρυθμούς μουσικής προκαλώντας ένας αποτέλεσμα που συναρπάζει. Κι όλα αυτά με την υπέροχη θέα της Δήλου.

Μάθε περισσότερα για το 180º sunset bar-Mykonos

  • Για ρομαντικούς αλλά & ξενύχτηδες

Vicolo

Με το που μπαίνεις στο χώρο του Vicolo αισθάνεσαι πως μόλις επισκέφτηκες ένα φιλικό σπίτι. Ένα γραφικό νησιωτικό σοκάκι για την ακρίβεια που όσο το "διασχίζεις" φαντάζεσαι πως θα βγει κάποιος φίλος έτοιμος για πάρτι από τα παραθυράκια των τοίχων να σε ξεσηκώσει.

Σε συνεπαίρνει ωστόσο τόσο πολύ η "βεράντα" του που τα ξεχνάς όλα και αυθόρμητα περπατάς για να βγεις έξω και να αντικρίσεις μια ονειρεμένη θέα στους Μύλους και τη Μικρή Βενετία.

Με άλλα λόγια το Vicolo, που στα ιταλικά σημαίνει "σοκάκι", είναι ένα από τα πολυσυζητημένα new entries της Μικρής Βενετίας.

Είναι κεφάτο, είναι μονίμως "χαμογελαστό", αποποιείται οτιδήποτε στημένο και ξέρει να περνάει καλά. Τέσσερα νέα παιδιά ο Λιοντής, ο Χρήστος, ο Βαγγέλης και ο Θάνος (ο γνωστός σε όλους μας Σφήνος) συγκέντρωσαν όλη τους την ενέργεια σε ένα all day long cafe bar κι αποφάσισαν να κάνουν αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο.

Η μουσική εδώ κινείται σε mainstream ρυθμούς, funky, soul και disco, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν θα λείψουν τα θεματικά events.

Πέρα από την party ατμόσφαιρα ωστόσο, στο Vicolo, μπορεί να έρθει κανείς από το πρωί για να απολαύσει την υπέροχη θέα του στα εξωτερικά του τραπεζάκια συνοδεία σνακς, ενώ καθημερινά θα υπάρχει και ένας μικρός κατάλογος φαγητού με ποιοτικό sushi.

Μάθε περισσότερα για το Vicolo

  • Για χορό μέχρι το πρωί & flirty ατμόσφαιρα

Scandinavian Bars-Disco

Καταλαμβάνει ένα ολόκληρο τετράγωνο και μοιάζει με μια μικρή "πολιτεία" ξέφρενου πάρτι. Το Scandinavian Bars-Disco στην περιοχή Μπαρκιά της Χώρας, αγαπά την έντονη dance μουσική, την φιλική ατμόσφαιρα και τον κόσμο που ξέρει να διασκεδάζει.

Αποτελεί αγαπημένο meeting point ιδίως ξένων επισκεπτών που θέλουν να χορέψουν και να συναναστραφούν με party animals! Απαραίτητη στάση για όποιον έρχεται στο νησί των Ανέμων, με ισχυρά συν τις μουσικές και την χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Μάθε περισσότερα για το Scandinavian Bars - Disco