Το αξιόλογο all day Flisvos στο Ποντικονήσι

Προνομιακή τοποθεσία και καλές υπηρεσίες στο διάσημο αξιοθέατο της Κέρκυρας

Οδηγός Κέρκυρα

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Το Ποντικονήσι συμπεριλαμβάνεται αναμφίβολα στα διασημότερα και πιο φωτογραφημένα αξιοθέατα της Κέρκυρας, με Έλληνες και ξένους επισκέπτες να το έχουν σταθερά στα αγαπημένα σημεία της ταξιδιωτικής τους λίστας.

Είναι λοιπόν παραπάνω από ευχάριστο το γεγονός πως στο προνομιακό αυτό σημείο του νησιού, συναντάμε μια αξιόλογη επιχείρηση που ουδεμία σχέση έχει με την παρεξηγημένη «τουριστική» χροιά που συνηθίζεται να δίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, εννοώ πώς είναι συνηθισμένο το φαινόμενο «έχω εκπληκτικό location, ας περικόψω από την «ποιότητα» σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, είτε στην αρχή, είτε στην πορεία των επιχειρήσεων.

Στην περίπτωση του all day Flisvos, έχουμε να κάνουμε με μια επιχείρηση που από πέρυσι δείχνει να αναβαθμίστηκε κι άλλο, να πρόσεξε περισσότερο το μενού και τις υπηρεσίες της και εν τέλει να ανέβασε τον πήχη μαρτυρώντας διάθεση εξέλιξης.

Εδώ, μπορείτε να έρθετε από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ και να καλύψετε κάθε σας ανάγκη. Συνδυάζοντας τη λιτότητα με την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση επιπέδου, οι στιγμές σας εδώ θα σας γυρίσουν πίσω στο χρόνο με τις γραφικές βαρκούλες και την εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών να συνθέτουν το "σκηνικό" μιας εμπειρίας που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.

Ο κατάλογος φαγητού εκπροσωπεί την μεσογειακή κουζίνα, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι τοπικές κερκυραϊκές πινελιές και φυσικά το φρέσκο ψάρι. Από τα πιάτα που ξεχωρίσαμε, η σαλάτα γοργόνα, ο εξαιρετικός γαύρος μαρινάτος και τα αχνιστά μύδια είναι must, ενώ αξίζει να δοκιμάσετε και το τοπικό σαβούρο. Είτε το προτιμήσετε μεσημέρι, είτε βράδυ, θα βιώσετε μια γαστρονομική εμπειρία που ορίζει το «ελληνικό καλοκαίρι». Η ανεπανάληπτη θέα, παντρεύεται εδώ με την πολυτέλεια της απλότητας και την ευγένεια, και το αποτέλεσμα γοητεύει.

Αν επιθυμείτε να έρθετε εδώ για το πρωινό σας υπάρχουν προτάσεις για κάθε γούστο, ενώ αποτελεί ιδανικό spot χαλάρωσης στην μικρή παραλία συνοδεία ενός δροσερού ροφήματος ή ενός ποτηριού κρασιού από την ενημερωμένη λίστα.  

Info

Ποντικονήσι, Κέρκυρα

τηλ. 26610 46191

https://www.facebook.com/pages/Flisvos-seaside- cafe-restaurant/283080781866796?sk=timeline