Passaggio, η all day long άφιξη της Οίας

Ενδιαφέρουσα άφιξη στην Οία, που αναμένεται να συζητηθεί. Το Passaggio το γνωρίζουμε ήδη οι περισσότεροι από το "αδερφάκι" του στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καλλιθέας. Στη Σαντορίνη ωστόσο "ντύθηκε" με νησιωτική διάθεση και κυκλαδίτικο "αέρα" και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του.  

Πρόκειται για ένα all day long cafe bar restaurant όπου μπορείτε να καλύψετε κάθε σας ανάγκη και να περάσετε υπέροχα. Βρίσκεται στην καρδιά της Οίας (θα το δείτε στο αριστερό σας χέρι λίγο αφότου μπείτε στο χωριό), διακρίνεται για τη minimal αισθητική που παντρεύει με άριστο τρόπο το βιομηχανικό στοιχείο με το άπλετο λευκό των Κυκλάδων και έχει υπέροχη θέα στην Καλντέρα από την ταράτσα του. 

Ο κάτω όροφος είναι ό,τι πρέπει για take away ή για κάποιον που βιάζεται και απλά κάνει μια γευστική στάση για ένα σνακ κι έναν καφέ. Στην ταράτσα ωστόσο το σκηνικό αλλάζει τελείως, η θέα θα σας συνεπάρει και η περιποίηση που θα επακολουθήσει θα σας κάνει πιστούς οπαδούς του. Εδώ, μπορείτε να έρθετε για τον high quality καφέ, τα προσεγμένα cocktails και τα πιάτα μεσογειακής κουζίνας που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα. Έχει ενδιαφέρον το πώς σερβίρεται η pasta, μιας και αρχικά σας έρχεται ένα άδειο πιάτο στο τραπέζι που ενδεχομένως να προκαλέσει την έκπληξή σας ενώ ακολουθεί ο σεφ με το... πιάτο σας να βρίσκεται σε ένα βάζο όπου ανακινείται καλά έως ότου σερβιριστεί μπροστά σας!

Στον κατάλογο υπάρχουν προτάσεις και για cocktail & foodpairing. 

Tip: Αν είστε τυχεροί και βρείτε ένα από τα δύο τραπέζια άδεια, προτιμήστε το σούπερ ρομαντικό βεραντάκι που προσφέρει υπέροχη θέα και prive ατμόσφαιρα.

Info

Καθημερινά:08.00-αργά

€5 (freddo cappuccino), €8 (ποτό), από €12 (cocktail) 

Οία, Σαντορίνη, τηλ. 2286071330, www.passaggio.gr, www.facebook.com/pages/Passaggio-Santorini-Oia/775902149175412?fref=ts