Τα ταξίδια την καινούργια χρονιά!

Λίγο πριν την έλευση μιας καινούριας χρονιάς οι περισσότεροι συνηθίζουμε να δίνουμε νέες υποσχέσεις στον εαυτό μας, προς πραγματοποίηση με τον καινούριο χρόνο. Για τους λάτρεις των ταξιδιών, αλλά και για όσους υποσχέθηκαν στον εαυτό τους να ανακαλύψουν μια ιδιαίτερη, συναρπαστική γωνιά του πλανήτη μας, ξεφεύγοντας από τα «ταξιδιωτικά καθιερωμένα» έχουμε να σας προτείνουμε τους εξής προορισμούς:

1. Νέα Ζηλανδία

Για περιπετειώδεις τύπους, που δε φοβούνται να φτάσουν στα άκρα και αυτό που αποζητούν δεν είναι άλλο από το να… ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη! Η Νέα Ζηλανδία προσφέρει ευκαιρίες για εναλλακτικές διακοπές και… πολλές αντοχές. Από bungee jumping, μέχρι βόλτες με jet boats και πεζοπορία στον παγετώνα Fox Glacier του Νότιου Νησιού.

2. New Hampshire, ΗΠΑ

Μπορεί τα ονόματα των πόλεων που θα συναντήσετε εκεί να σας θυμίσουν κάτι από Μ. Βρετανία, ωστόσο τα πόδια σας θα πατάνε αμερικανικό έδαφος. Η περιοχή φημίζεται για τις περίφημες δίκες των μαγισσών του Σάλεμ το 1692, ενώ πολλοί την επιλέγουν για τα χειμερινά θέρετρα και τις πίστες του σκι κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

3. Νέα Σκωτία, Καναδάς

Η Νέα Σκωτία αποτελεί επαρχία του Καναδά και είναι μια μεγάλη χερσόνησος στα ανατολικά των ακτών της χώρας, η οποία φημίζεται για την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της, ιδιαίτερα κατά τους φθινοπωρινούς μήνες, όταν τα δάση «ντύνονται» με χρυσοκόκκινους χρωματισμούς, δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα.

4. New Corella, Φιλιππίνες

Στην επαρχία Davao del Norte, την «πρωτεύουσα» της μπανάνας στις Φιλιππίνες όπως αναφέρει δημοσίευμα στη σελίδα της Skyscanner, βρίσκεται η περιοχή New Corella, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αυθεντικές εμπειρίες, μακριά από τουριστικά στερεότυπα… σαν άλλοι ντόπιοι. Επισκεφθείτε το νησί Mindanao και σκαρφαλώστε στο όρος Apo, το υψηλότερο βουνό των Φιλιππίνων.