Ήρθε η ώρα για χειμερινό glamping!

Φανταστείτε να ξυπνάτε τυλιγμένοι με αφράτες κουβέρτες μέσα σε ένα ιγκλού, με το απαράμιλλης ομορφιάς χιονισμένο σκηνικό της κοιλάδας του Ροδανού να σας “αγκαλιάζει”, λίγο πριν πάρετε τα σκι σας και κατεβείτε την ιδιωτική σας πίστα!

Αν όλα αυτά σας ακούγονται σαν όνειρο, τότε ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε το Whitepod στο Valais της Ελβετίας.

Αυτό το απομονωμένο, οικολογικό θέρετρο προσφέρει πολυτελή διαμονή σε 15 σκηνές, στο σχήμα των ιγκλού και μάλιστα σε υψόμετρο 1.400 μέτρων.

Οι άνετες σκηνές είναι εξοπλισμένες με θερμάστρα ξύλου, ντους και super-king-size κρεβάτια, ενώ δένουν αρμονικά με το φυσικό σκηνικό και είναι διακοσμημένα με έπιπλα αντίκες από την περιοχή.

Για τους λάτρεις της πολυτέλειας διατίθεται και μια σκηνή, η οποία διαθέτει Wi-Fi, τηλεόραση Apple, ενώ στις παροχές περιλαμβάνονται πρωινό στο κρεβάτι καθημερινά, καθώς και μασάζ.

Φυσικά το θέρετρο προσφέρει ξεχωριστές χειμερινές δραστηριότητες, όπως έλκηθρο με σκύλους, snow-scootering και φυσικά σκι και σνόουμπορντ.

Η επτά χιλιόμετρων πίστα του Whitepod έχει μπλε και κόκκινες πίστες, τρεις ανελκυστήρες και είναι ανοιχτή μόνο στους επισκέπτες.

Το βράδυ, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια επιλογή από δύο μενού, που ετοιμάζει ο σεφ, ένα παραδοσιακό ελβετικό φοντί ή πιο ελαφριά πιάτα.

Κι αν δεν αγαπάτε το κρύο, τους καλοκαιρινούς μήνες, οι σκηνές αλλάζουν για να συνδυαστούν με το καταπράσινο τοπίο και η πεζοπορία ή το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες, που θα σας εντυπωσιάσουν.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ