Παντρευτείτε στο… βυθό στο Μόντε Κάρλο!

Παντρευτείτε στο… βυθό στο Μόντε Κάρλο!

Πείτε το ναι με μπουρμπουλήθρες

Ο γάμος, η τελετή δηλαδή, ίσως είναι προτιμότερο να γίνεται στο... βυθό! Αν δηλαδή αγαπάτε τα πλάσματα της θάλασσας, τις καταδύσεις ή απλά ταινίες του τύπου «Η Μικρή Γοργόνα»... Μάθετε πως ένα ξενοδοχείο ετοιμάζει το γάμο των ονείρων σας με μοναδική προϋπόθεση βέβαια να έχετε βρει το ταίρι σας με το οποίο δεν θα «κρεμαστείτε» αλλά θα... πνιγείτε!

Το ξενοδοχείο Hotel Metropole στο Μόντε Κάρλο προσφέρει ένα υποβρύχιο γαμήλιο πακέτο, το οποίο είναι σαν μια καθοδηγούμενη εκδρομή με καταδύσεις που περιλαμβάνει και αδιάβροχο κοστούμι.

Η νύφη και ο γαμπρός καθοδηγούνται από τον Pierre Frolla, έναν παγκόσμιο πρωταθλητή ελεύθερων καταδύσεων, κάτω από έναν ειδικά διαμορφωμένο «ιερό». Καθώς ο γαμπρός περιμένει τη νύφη κάτω από το νερό, η νύφη επιπλέει και χαιρετάει τους καλεσμένους πριν καταδυθεί. Μιλώντας για καλεσμένους, αυτοί μπορούν να παρακολουθήσουν την τελετή από το βυθό φορώντας με τα δικά τους ειδικά ρούχα ή με τις στολές κατάδυσης.

Μετά τη βρεγμένη τελετή, το νιόπαντρο ζευγάρι μαζί δέχονται ευχές μεταξύ κοκτέιλ και λαχταριστών λιχουδιών- φυσικά όλα σε στεγνό έδαφος, στην παραλία. Στη περίπτωση που δεν επιθυμείτε την πολύ υγρασία στο γάμο σας, το ξενοδοχείο διαθέτει και πακέτο για προτάσεις γάμου κάτω από το νερό.

Τα παρακάνω πακέτα προσφέρονται μόνο στους επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο, το οποίο ξεκινάει περίπου από τα 390 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Ευτυχώς, τα πακέτα είναι αρκετά προσαρμόσιμα ανάλογα με το πάρτι, ξεκινώντας από περίπου 1.400 δολάρια για την πρόταση γάμου, και ξεπερνώντας τα 8.200 δολάρια για μια τελετή.