Πώς είναι να βρίσκεις ένα βόα σε κρεβάτι ξενοδοχείου

Πώς είναι να βρίσκεις ένα βόα σε κρεβάτι ξενοδοχείου

Ποτέ δε ξέρεις με τι μπορείς να έρθεις αντιμέτωπος σε κάθε τσεκ ιν

Οι καμαριέρες που εργάζονται σε ξενοδοχεία ρισκάρουν πολλές φορές και τη ζωή τους προκειμένου να κρατήσουν σε τάξη το χώρο. Συνήθως βέβαια καλούνται να συμμαζέψουν την ακαταστασία που αφήνουν πίσω τους οι ένοικοι, αλλά οι συγκεκριμένες που εργάζονται στο Rodeway Inn στο Asheville στη βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, μάλλον πρέπει να λαμβάνουν και εξτρά επίδομα. Μια από τις εργαζόμενες εκεί, βίωσε μια τρομακτική εμπειρία ενώ άλλαζε κλινοσκεπάσματα σε ένα από τα δωμάτια.

Τη στιγμή που μετακινούσε το πάπλωμα, είδε έντρομη ένα τεράστιο φίδι να βρίσκεται μέσα στα σεντόνια! Και δεν ήταν ένα από φίδι, αλλά ένας βόας περίπου 2 μέτρων... Μετά το αρχικό σοκ, η γυναίκα κάλεσε κάποιο ειδικό κέντρο ζώων και το ερπετό βρήκε προσωρινή στέγη μέχρι που το διεκδίκησε ο ιδιοκτήτης του Neil Miller.

Όπως έγραψαν τα τοπικά μέσα, το φίδι του Miller είναι τριών ετών και ονομάζεται Chuck. Όπως προέκυψε, ο νεαρός επισκέφτηκε μαζί με το κατοικίδιό του έναν ένοικο του Rodeway Inn και φεύγοντας ξέχασε τελείως πως είχε μαζί του ένα τεράστιο φίδι! «Τον άφησα κάτω για δυο λεπτά και τον ξέχασα τελείως» δικαιολογήθηκε στους δημοσιογράφους.

Ώρες αργότερα ωστόσο, ενώθηκε ξανά με το αγαπημένο του ζώο... «Είμαι τόσο χαρούμενος που έχω πάλι πίσω το αγόρι μου», συμπλήρωσε τονίζοντας πως ο Chuck είναι πολύ φιλικός με τους ανθρώπους.