Κερδίστε μια νύχτα στο υπέρλαμπρο κάστρο της Σταχτοπούτας!

Κερδίστε μια νύχτα στο υπέρλαμπρο κάστρο της Σταχτοπούτας!

Προσοχή στις σκάλες και τα γοβάκια

Η εποχή που μας έλεγαν παραμύθια κατά την παιδική μας ηλικία έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά σκεφτείτε πόσο θέλαμε τότε οι ήρωες να ζωντάνευαν και τα κάστρα να υπήρχαν στην πραγματικόττα.

Εν μέρει αυτό έχει γίνει πραγματοποιηθεί χάρη στα θεματικά πάρκα, όπως το Walt Disney World στη Φλόριντα των ΗΠΑ, εντός του οποίου ορθώνεται επιβλητικό και το κάστρο της Σταχτοπούτας (Cniderella Castle). Τα ευχάριστα είναι ότι μπορείτε να ζήσετε μια παραμυθένια- κυριολεκτικά νύχτα- εντός του κάστρου της πιο γνωστής ηρωίδας των αδελφών Γκρίμ αλλά μόνο αν έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Η Give Kids the World Village - μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εργάζεται για να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες άρρωστων παιδιών, προσφέρει μια νύχτα στο Cinderella Suite για έναν νικητή και πέντε επιπλέον φιλοξενούμενούς του.

Όταν πέσει η νύχτα στο πάρκο και κλείσει για το κοινό, τότε ο τυχερός θα βρεθεί στο εντυπωσιακό κάστρο όπου στεγάζεται και η σουίτα που θα τον φιλοξενήσει για 24 ώρες.

Η σουίτα είναι διακοσμημένη έτσι ώστε να μοιάζει με γαλλικό κάστρο του 17ου αιώνα- Το βασιλικό οικόσημο της Σταχτοπούλας εμφανίζεται σε ολόκληρο τον χώρο, υπάρχουν οροφές με γιρλάντες, βιτρό παράθυρα, ακόμη και ένα τζακούζι που περιβάλλεται από παραστάσεις παραμυθιών. Αρχικά το εν λόγω διαμέρισμα χτίστηκε για τον Walt Disney, αλλά πέθανε πριν ακόμα ολοκληρωθεί. Λειτούργησε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ως έδρα για τους τηλεφωνικούς φορείς της Disney World πριν γίνει το τελικά το πολυπόθητο Cinderella Suite το 2006.

Η συμμετοχή στην κλήρωση κοστίζει από 10 δολάρια και φτάνει τα 5.000 δολάρια. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης πτήση μετ 'επιστροφής στο Ορλάντο, μια νύχτα στη σουίτα, δύο ημέρες στο πάρκο και πρωινό στο Βασιλικό Τραπέζι της Σταχτοπούτας.