Τα συναρπαστικά ταξίδια που μπορεί να κάνει η νικήτρια των 758$ στο τζακ-ποτ

Τα συναρπαστικά ταξίδια που μπορεί να κάνει η νικήτρια των 758$ στο τζακ-ποτ

Λεφτά με τη σέσουλα και non stop περιπέτειες ανά τον κόσμο

Το αστρονομικό ποσό -μαμούθ των 758,7 εκατομμυρίων δολαρίων κέρδισε μία υπερτυχερή στο τζακ-ποτ του λότο στις ΗΠΑ, το βράδυ της Τετάρτης. Ο τυχερός λαχνός των 2 δολαρίων είχε αγοραστεί στη Μασαχουσέτη, από μία 53χρονη εργαζόμενη σε νοσοκομείο. Η Mavis Wanczyk είχε παίξει τους αριθμούς 6, 7, 16, 23, 26 και 4 και όταν έμαθε ότι κέρδισε το τζακ ποτ πήρε απλά τηλέφωνο στη δουλειά και τους ενημέρωσε ότι δεν θα ξαναγυρίσει!

Το travelandleisure, δίνει στην υπερτυχερή προτάσεις για ταξίδια ως έναν ευχάριστο τρόπο να ξοδέψει τα πάμπολλα χρήματά της:

Μονοήμερο ταξίδι στην Ανταρκτική, αξίας 195.000 $

Για εκείνους που αψηφούν τις υπερβολικές κρύες συνθήκες και αναζητούν την περιπέτεια, τότε αυτό το 24ωρο ταξίδι, είναι ότι πρέπει! Μόνο 12 άτομα επιτρέπεται σε κάθε ταξίδι ενώ ήδη έχουν πραγματοποιήσει το εν λόγω εγχείρημα, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Χάρι και ο αστροναύτης Buzz Aldrin.

Ένα ιδιωτικό αεροπλάνο για 55.000 $ την ώρα

Αν η Wanczyk θελήσει να μοιραστεί τα κέρδη της με τους φίλους της, τότε υπάρχει η option να επιλέξει την Crystal Cruises που προσφέρει το μεγαλύτερο αεροπλάνο πτήσεων τσάρτερ στον κόσμο. Εντός του αεροσκάφους, οι τυχεροί επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους σεφ και σομελιέ, θα μπορούν να χαλαρώνουν στο άνετο σαλονάκι, να ακούνε μουσική και να βλέπουν ταινίες μέσα από τα iPads. Φυσικά, υπάρχει Wi-Fi και, προσδεθείτε, μια αρκετά ενημερωμένη κάβα. Με όλα αυτά στον αέρα, μπορείτε να ταξιδέψετε non stop για 19 ώρες- με κόστος 1 εκατομμύριο δολάρια.

Κρουαζιέρα 102 ημερών αξίας 35.849 $

Αφού πλέον δεν εργάζεται, τότε θα υπάρχει άφθονος χρόνος για διασκέδαση και χαλάρωση. Το γνωστό ταξιδιωτικό πόρταλ, προτείνει μια κρουαζιέρα με το Azamara Journeys το οποίο δένει σε 60 προορισμούς και σας ταξιδεύει για 102 νύχτες σε Αυστραλία, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή και Ευρώπη. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 35,849 δολάρια.

Διακοπές στη Χαβάη με 25.000 $ το χρόνο

Το exclusive club, Kohanaiki -κοντά στο Kona στη Χαβάη-, σας προκαλεί να αποκτήσετε κατοικία στο νησιωτικό σύμπλεγμα του Ειρηνικού, δίνοντας 25.000 δολάρια το χρόνο και 150.000 δολάρια ως εγγραφή στο κλαμπ. Άπαξ και γίνει η εγγραφή, το μέλος απολαμβάνει ουκ ολίγα προνόμια: διαθέτει το δικό του γήπεδο γκολφ, τη διακριτικότητα ιδιωτικών ειδυλλιακών παραλιών...

Σχεδιάστε το δικό σας γιοτ για 13 εκατ. $

Με τόσα χρήματα, ποιος θα στριμώχνεται στα πλοία της γραμμής; Ενώ ένα ταξίδι με το γιοτ που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μπορεί να σχεδιάσει! Η κατασκευάστρια εταιρία Dynamiq με έδρα το Μονακό, επιτρέπει στους εύπορους πελάτες της να σχεδιάσουν μόνοι τους το πολυτελές σκάφος που θα τους μεταφέρει όπου εκείνοι επιθυμούν.