Ρεκόρ όλων των εποχών στις αφίξεις η Αθήνα

Ρεκόρ όλων των εποχών στις αφίξεις η Αθήνα

Από τις αρχές του χρόνου επισκέφτηκαν την πρωτεύουσα πάνω από 5 εκατ. τουρίστες

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Travel Trade Athens 2017, την κορυφαία διοργάνωση που πραγματοποιεί για 5η χρονιά ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο την τουριστική προβολή της Αθήνας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 2017 η Αθήνα καταγράφει ρεκόρ όλων των εποχών στις αφίξεις, με πάνω από 5 εκατ. επισκέπτες και ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει την προσπάθεια για ακόμη ψηλότερα.

Το Travel Trade Athens 2017 θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», και αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 100 φιλοξενούμενοι διεθνείς παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας (hosted buyers), οι οποίοι θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, σε προεπιλεγμένα ραντεβού, με Έλληνες επαγγελματίες.

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών για συμμετοχή στο Travel Trade Athens 2017 είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2017.

Το 5ο Travel Trade Athens 2017 διοργανώνεται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού.