Το… δεντρόσπιτο της Airbnb που έχει ξετρελάνει εκατοντάδες κόσμου

Το… δεντρόσπιτο της Airbnb που έχει ξετρελάνει εκατοντάδες κόσμου

«Να πίνεις τον καφέ σου κάτω από δέντρα ηλικίας 160 ετών είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία...»

«Φωλιάζει» μέσα σε ένα υπέροχο παρθένο δάσος, στην Ατλάντα των ΗΠΑ και έχει γίνει ανάρπαστο από εκατοντάδες ενδιαφερόμενους. Το ρομαντικό αυτό δεντρόσπιτο στη Τζόρτζια, φιγουράρει στη σελίδα της Airbnb και το ενδιαφέρον είναι κάτι από εντυπωσιακό.

Ιδανικό καταφύγιο για δυο άτομα, διαθέτει τρία ξεχωριστά δωμάτια που συνδέονται με ξύλινες γέφυρες με σχοινιά και ένα κοινό χώρο καθιστικού που μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα. Επιπλέον, στα άπειρα συν υπολογίστε και την ταράτσα με την αιώρα απ’ όπου ο τυχερός ένοικος θα μπορεί να απολαμβάνει τη μαγεία του νυχτερινού ουρανού και την απέραντη ησυχία του δάσους.

Η ημερήσια διαμονή κοστίζει 357 δολάρια και όπως γράφει το Time, πάνω από 151.330 άνθρωποι έχουν μπει στη λίστα για να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες εντός του. Και επειδή κανένας παράδεισος δεν είναι τέλειος, το σπίτι όπου θα διέμεναν νεράιδες, δε διαθέτει μπάνιο - υπάρχει στην κατοικία του ιδιοκτήτη που βρίσκεται «30 δευτερόλεπτα μακριά».

«Πιστεύω ότι είναι η απάντηση σε έναν πολύπλοκο κόσμο...», είπε ο ιδιοκτήτης του Peter Bahouth στο Today Show και φυσικά συμφωνούν και όσοι το έχουν επισκεφτεί. «Να πίνεις τον καφέ σου κάτω από δέντρα ηλικίας 160 ετών είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία...», έγραψε χαρακτηριστικά ένας ένοικος.