Zευγάρια που γυρίζουν τον κόσμο και ανεβάζουν τη ζωή τους στα social media

Zευγάρια που γυρίζουν τον κόσμο και ανεβάζουν τη ζωή τους στα social media

Οι χιλιάδες followers, η νέα ζωή και η Σαντορίνη

Η ζωή τους έφερε κοντά, ερωτεύτηκαν και τώρα βιώνουν ανεπανάληπτες στιγμές εξερευνώντας τον κόσμο με ένα σακίδιο. Είναι τα (τυχερά) ζευγάρια, που ταξιδεύουν ακούραστα ανά την υφήλιο και που φροντίζουν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το CNN εντόπισε ορισμένα τέτοια ζευγάρια και αναρωτήθηκε πώς είναι να ταξιδεύεις αδιάκοπα με το έτερον σου ήμισυ με «συνταξιδιώτες» δεκάδες, εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρήστες.

IdleTheoryBus (Kit Whistler και J.R Switchgrass)

Το ζευγάρι, Kit Whistler και J.R. Switchgrass ζουν από το 2012 σε ένα βανάκι του 1976, με το χίπικο όνομα Sunshine (λιακάδα). «Όλα όσα έχουμε, είναι σε αυτό το φορτηγάκι. Δεν έχουμε δικά μας πράγματα πουθενά αλλού», λέει η νεαρή γυναίκα.

Ο λογαριασμός τους στο Instagram IdleTheoryBus έχει απογειωθεί, με πάνω από 143.000 followers και ενώ ταξιδεύουν ακατάπαυστα, γράφουν, δημιουργούν βίντεο, φωτογραφίζουν, κάνουν χειρονακτικές εργασίες. Ζουν μια ισορροπημένη ζωή όπου συνδυάζουν την εργασία, την αναψυχή και την αδράνεια, χωρίς φυσικά να λείπουν και τα προβλήματα. Φέτος, έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους και εξέδωσαν το πρώτο τους βιβλίο, Orange is Optimism.

NoDestinations (Chris και Danika Garlotta)

Το 2014, ο Chris και η Danika Garlotta εγκατέλειψαν τις εργασίες τους, πούλησαν τα υπάρχοντά τους και αποχαιρέτησαν το Σαν Φρανσίσκο για ένα επικό ταξίδι ανά την υφήλιο. Το παντρεμένο ζευγάρι, δεν έχει σταματήσει έκτοτε. Ο λογαριασμός τους στο Instagram, NoDestinations, έχει πάνω από 150.000 followers. Οι ακόλουθοί τους, πατούν like στις περιπέτειές τους- στις Μαλδίβες, στη Σρι Λάνκα... ενώ παράλληλα γιγαντώνουν τη δυναμική τους στα social media καταστρώνοντας και τη δική τους ιστοσελίδα. «Λατρεύω τα ταξίδια, αλλά μου αρέσει περισσότερο το να είμαι μαζί με την Danika. Είμαι ευτυχισμένος που κάνουμε μαζί όλα αυτά», λέει ο Chris.

FindUsLost (Selena Slavenburg και Jacob Taylor)

Ερωτεύτηκαν πριν επτά χρόνια στην Νότια Καλιφόρνια και συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του πλανήτη μας. Οι περίπου 93.000 followers των Selena Slavenburg και Jacob Taylor στο Instagram στο λογαριασμό τους FindUsLost, ακολουθούν πιστά τα ίχνη τους σε πιθανά και απίθανα μέρη. «Η συνεχής εμπειρία νέων τόπων και πολιτισμών είναι εθιστική» λέει ο Taylor. «Υπάρχουν στιγμές όπου είναι εξουθενωτικό, αλλά πάντα ανυπομονούμε για το επόμενο ταξίδι μας. Όσο για το πιο είναι το ρομαντικό μέρος όπου έχουν βρεθεί, αποκαλύπτουν στο CNN πως είναι η Σαντορίνη: «Ίσως ακουστεί κλισέ, αλλά ερωτευτήκαμε αυτό το μέρος από τη πρώτη στιγμή που το επισκεφτήκαμε».