Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Βόλο, με € 65 τη βραδιά

Ίσως η πιο περιζήτητη περιοχή για διακοπές τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είναι αυτή του Πηλίου και όχι άδικα! Τα υπέροχα χωριά προσφέρουν απλόχερα τη φιλοξενία και τις αναρίθμητες ομορφιές τους στον επισκέπτη.

Ιδανική επιλογή για διαμονή, είναι τα ξενοδοχεία της πόλης του Βόλου, που είναι ιδιαίτερα οικονομικά και δίνουν τη δυνατότητα για γνωριμία με την Θεσσαλική πόλη, αλλά και τη γύρω περιοχή. Το διάσημο λιμάνι του Βόλου, αγκαλιάζεται από μια όμορφη πόλη με άπειρες επιλογές για διασκέδαση, βόλτες και εκδρομές. Τα ξακουστά τσιπουράδικα, κατά μήκος της παραλίας, αλλά και σε κάθε γειτονιά, αποτελούν πόλο έλξης για ντόπιους και τουρίστες, που απολαμβάνουν την τοπική γαστρονομία και το ντόπιο τσίπουρο. Η πόλη κρύβει μέσα της πολλά ενδιαφέροντα σημεία. Η συνοικία των Παλαιών είναι η πιο χαρακτηριστική για να γνωρίσετε το Βόλο του παρελθόντος, ενώ σπουδαία κτήρια όπως το νεοκλασικό του Δημοτικού Ωδείου, το Κέντρο Τέχνης Τζόρτζιο ντε Κίρικο, το κινηματοθέατρο Αχίλλειον, το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας βρίσκονται διάσπαρτα στη πόλη.

Το βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο με τα χωριά του, είναι ένα από τα ομορφότερα συμπλέγματα της χώρας. Τα πολυσύχναστα χωριά της Πορταριάς και της Μακρινίτσας απέχουν λίγα μόλις χιλιόμετρα. Αξίζει να ανεβείτε μέχρι τα Χάνια και να επισκεφτείτε το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου στις «Αγριόλευκες», που ακόμα και όταν δεν έχει χιόνι μένει ανοικτό για τους επισκέπτες του. Όσοι αγαπούν το περπάτημα, θα πάμε μέχρι την Τσαγκαράδα με τις τέσσερις συνοικίες της και τα όμορφα πηλιορείτικα αρχοντικά, ενώ ιδιαίτερα γραφική και είναι η Βυζίτσα.

Δείτε τα ξενοδοχεία του Βόλου που κοστίζουν μέχρι € 65 τη βραδιά για την περίοδο των εορτών.

Θέλξις

Το ξενοδοχείο Θέλξις βρίσκεται στην περιοχή Αλυκές του Βόλου που απέχουν 5 χιλιόμετρα από το κέντρο του Βόλου. Δίπλα στην παραλία θα βρει κανείς τσιπουράδικα, εστιατόριο και μπαρ για όλα τα γούστα. Τα δωμάτια του Θέλξις έχουν διακόσμηση με χρώματα απαλά και σύγχρονη επίπλωση για να προσφέρουν μία άνετη διαμονή στους επισκέπτες. Στα συν του ξενοδοχείου είναι ότι βρίσκεται κοντά στην παραλία με μαγευτική θέα και την ίδια στιγμή πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και στο Πήλιο.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Αύρα

Το ξενοδοχείο Αύρα βρίσκεται στην πόλη του Βόλου πολύ κοντά στο κέντρο. Στην ίδια περιοχή και μετά από μια χαλαρωτική βόλτα οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφτούν το κέντρο της πόλης και το λιμάνι όπου θα βρουν τουριστικά καταστήματα, καφετέριες και παραδοσιακά εστιατόρια. Ιδανικό για όσους θέλουν να επισκεφτούν το Βόλο για επαγγελματικές υποχρεώσεις εξαιτίας της θέσης που βρίσκεται αλλά και για όσους θέλουν να πεταχτούν μια βόλτα στο Πήλιο.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Κυψέλη

Το Ξενοδοχείο Κυψέλη είναι ένα μοντέρνο κατάλυμα στο Βόλο και βρίσκεται πάνω στην παραλία. Διαθέτει 33 δωμάτια μοντέρνας διακόσμησης, με ξεχωριστό design & ύφος το καθένα, καθώς και τέσσερις suites. Δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκονται τα παραδοσιακά τσιπουράδικα του Βόλου, μια ιστορία που ξεκινά από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, καθώς και όλες οι επιλογές διασκέδασης και φαγητού της παραλιακής.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Φίλιππος

Το Ξενοδοχείο Φίλιππος βρίσκεται στην είσοδο του κέντρου της πόλης του Βόλου, πολύ κοντά στο λιμάνι, το ΚΤΕΛ και τον σιδηροδρομικό σταθμό. Το ξενοδοχείο είναι ένα τετράγωνο μακριά από τα περίφημα τσιπουράδικα του Βόλου, που σερβίρουν φρέσκα θαλασσινά πιάτα μαζί με τοπικό τσίπουρο. Η τοποθεσία του είναι ιδανική καθώς βρίσκεται ακριβώς στη μέση μεταξύ της παραλιακής οδού με τους πολυάριθμους χώρους πρασίνου, καφετέριες, ταβέρνες και τον κύριο εμπορικό δρόμο της Ερμού, ιδανικοί για μια πρωινή ή μια βραδινή βόλτα. Λίγα βήματα μακριά θα βρείτε το Δημοτικό Θέατρο, το Δημοτικό Ωδείο, την αίθουσα τέχνης De Quirico.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ

Αλέξανδρος

Το ξενοδοχείο Αλέξανδρος βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, μόλις λίγα λεπτά από το λιμάνι. Όλα είναι όμορφα επιπλωμένα, με λιτά έπιπλα και γήινους χρωματισμούς. Οι επισκέπτες με αυτοκίνητο, μπορούν να βρουν δωρεάν πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι, περίπου σε απόσταση 200 μέτρων από το ξενοδοχείο. Στη διάθεση των θαμώνων υπάρχει και ένα όμορφος χώρος για να απολαύσουν τον καφέ, ή το ποτό τους. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου δίνει την ευχέρεια στους επισκέπτες να γνωρίσουν την πόλη με τα πόδια και να γευθούν τους περίφημους τσιπουρομεζέδες, στην προκυμαία του λιμανιού, με τις γραφικές ψαρόβαρκες.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ