Στην Ελλάδα στις 3 Φεβρουαρίου τα νέα smartphones της Samsung

Έρχεται η νέα σειρά Galaxy A

Στις 3 Φεβρουαρίου πρόκειται να ξεκινήσει στην ελληνική αγορά η διάθεση της νέας σειράς smartphones της Samsung Electronics Hellas, Galaxy A.

Τα νέα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα της Samsung, το Galaxy A5 και Galaxy A3, έχουν διαγώνιο 5,2 και 4,7 ίντσες αντίστοιχα, μεταλλικό πλαίσιο αλλά και 3D γυαλί στο πίσω μέρος της συσκευής. Η κάμερα ανάλυσης 16Mpixels, η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε να προεξέχει από την επιφάνεια της συσκευής, είναι ικανή να τραβήξει καθαρές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, η νέα σειρά Galaxy A έρχεται με πιστοποίηση IP68, καθιστώντας τις συσκευές ανθεκτικές στο νερό και τη σκόνη.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου των συσκευών έως και 256GB μέσω εξωτερικής κάρτας microSD.

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε ότι η νέα σειρά Galaxy A έχει ως κύριο γνώμονα τις ανάγκες αλλά και απαιτήσεις των πελατών, προσφέροντας χαρακτηριστικά και προηγμένη τεχνολογία, τα οποία αναμένεται να διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατόχων τους.