Η Samsung στέλνει στους κατόχους Galaxy Note 7 ασπίδα πυροπροστασίας!

Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνει ο νοτιοκορεατικός κολοσσός, μετά το περιστατικό ανάφλεξης μέσα σε αεροσκάφος

Ένα ειδικό kit πυροπροστασίας αποστέλλει η στους κατόχους των Galaxy Note 7 η Samsung, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνει ο νοτιοκορεατικός κολοσσός, μετά το περιστατικό ανάφλεξης μέσα σε αεροσκάφος αμερικανικής εταιρείας. 

Το πακέτο περιλαμβάνει μία ασπίδα στατικού ηλεκτρισμού, μέσα στο οποίο μπαίνει το κινητό. Έτσι αν το κινητό πιάσει φωτιά κατά τη διάρκεια της επιστροφής, δεν θα συμβεί το ίδιο και στο κουτί. Μετά αυτό το κουτί μπαίνει μέσα σε ένα μεγαλύτερο που είναι θερμοπροστατευτικό.Το ειδικό kit της εταιρείας περιλαμβάνει και γάντια ώστε να μην πιάσει ο ιδιοκτήτης την ασπίδα του στατικού ηλεκτρισμού με γυμνά χέρια.

Το νέο Galaxy Note7, που είχε κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, αποτελούσε τη ναυαρχίδα των κινητών τηλεφώνων της Samsung και ήταν ο βασικός ανταγωνιστής του νέου iPhone7. 

Πλέον – μετά την διακοπή της παραγωγής του μοντέλου - η εταιρεία θα αναγκαστεί να βασιστεί σε υπάρχοντα μοντέλα όπως το Galaxy S7 Edge το οποίο έχει ελαφρώς μικρότερη οθόνη αλλά και είναι ελαφρώς φθηνότερο.