Η Apple παρουσιάζει και το iWatch

Η Apple προτίθεται να παρουσιάσει το iPhone 6 στις 9 Σεπτεμβρίου, όμως η συγκεκριμένη παρουσίαση αναμένεται να είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε για πρώτη φορά και το "έξυπνο" ρολόι της Apple.

Η πηγή της πληροφορίας είναι ο John Paczkowski, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας re/code, ο οποίος έχει σερί επιβεβαιωμένων αντίστοιχων πληροφοριών για τα σχέδια της Apple.

Στο ίδιο δημοσίευμα, ο Paczkowski αναφέρει ότι η Apple άλλαξε τα αρχικά σχέδια παρουσίασης του έξυπνου ρολογιού της αφού μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η παρουσίαση ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο.

Το iWatch όπως πιθανότατα να ονομαστεί το "έξυπνο" ρολόι της Apple, αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της πλατφόρμας HealthKit που παρουσίασε η Apple με το iOS 8 και προορίζεται κυρίως για εφαρμογές που έχουν σχέση με τη γυμναστική και τον αθλητισμό.

Σε παλαιότερο της δημοσίευμα, η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal αναφέρει ότι η νέα δημιουργία της Apple θα διαθέτει οθόνη 2.5 ιντσών, θα ενσωματώνει αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών και ότι θα διαθέτει συνολικά 10 αισθητήρες μερικοί από τους οποίους θα χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης του κατόχου του.