Το Nokia Lumia 1520 στην Ελλάδα

Το Nokia Lumia 1520, το πρώτο smartphone της σειράς Lumia με οθόνη 6 ιντσών θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες στα ελληνικά καταστήματα με τιμή 749 ευρώ.

Το Nokia Lumia 1520 διαθέτει οθόνη αφής με ανάλυση 1080p Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, 2GB RAM, 32 GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα στα 64GB με micro SD, αλλά και 7 GB δωρεάν στο SkyDrive.

Φυσικά τρέχει λειτουργικό Windows Phone 8 με μια επιπλέον στήλη live tiles στην αρχική οθόνη, ενώ προεγκατεστημένη είναι η σουίτα Microsoft Office (με Word, Excel και PowerPoint).

Η κάμερα τεχνολογίας PureView σε συνδυασμό με τον αισθητήρα των 20MP, τη λειτουργία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας, και τις εξαιρετικές δυνατότητες ζουμ, επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν και να επεξεργάζονται εύκολα υψηλής ποιότητας εικόνες, ενώ αξιοποιεί τις εφαρμογές Nokia Camera και Nokia Storyteller. Επίσης γράφει Full HD video με ολοκάθαρο ήχο χάρη στα τέσσερα ενσωματωμένα μικρόφωνα και την τεχνολογία Nokia Rich Recording.

Η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης επιτρέπει στο Lumia 1520 να συνεργάζεται με τo DC-50 της Nokia, ενώ με το Nokia Treasure Tag θα μπορείτε να βρίσκετε την τσάντα, τα κλειδιά ή το πορτοφόλι σας!

Πηγή: thegang.gr

Σχετικά Tags
Nokia