Φωτογραφίστε τα καλύτερα τοπία του καλοκαιριού σας με ένα κινητό τηλέφωνο

Οι δύο κορυφαίες συσκευές της Huawei P10 και P10 plus

Βραδινές καλοκαιρινές βόλτες στην παραλία κοντά στη θάλασσα. Μία φωτογραφική μηχανή καταγράφει τις φωτεινές αλλά και τις πιο σκοτεινές λεπτομέρειες του τοπίου, με ακρίβεια.

Ένα πορτρέτο απέναντί σας. Καλοσκιασμένο, εκφραστικό, με όλες τις λεπτομέρειες του προσώπου αποτυπωμένες στο κάδρο σας.

Αλλά και φωτογραφίες για επαγγελματίες με τη δυνατότητα Pro λειτουργίας. Χωρίς να υστερούν από τις υψηλής απόδοσης και κόστους DSLR φωτογραφικές μηχανές. 

p10

Τα Huawei P10 και Huawei P10 Plus ξεχωρίζουν για την κάμερα. Κάθε στιγμιότυπο μοιάζει να είναι αποτέλεσμα της πιο καλά μελετημένης επαγγελματικής κάμερας από τα χέρια ενός έμπειρου επαγγελματία. Κι αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία της νέας κινητής συσκευής της Huawei.

Tα P10 αποδίδουν με συνέπεια τις πιο καθαρές φωτογραφίες με τη διπλή κάμερα της Leica για τους λάτρεις των φωτογραφιών επιπέδου και των selfies.

Η μπροστινή κάμερα διαθέτει 8MP, ενώ η πίσω αποτελείται από έναν μονοχρωματικό φακό 20 MP και έναν έγχρωμο 12 MP.

P12

Αλλά και σχεδιαστικά ξεχωρίζουν. Με φινίρισμα diamond cut, αποδίδει κάθε λεπτομέρεια της γραμμής του. Συσκευές χωρίς καμία προεξοχή, χωρίς επιθετικές γωνίες. Μίνιμαλ και μοντέρνες σε συνεργασία με το Pantone Color Institute. Η κατασκευή τους αψεγάδιαστη, με γυαλί κορυφαίας ποιότητας 2,5D και αλουμίνιο που προέρχεται από τη βιομηχανία της αεροναυπηγικής.

Oι πιο ομιλητικοί θα νιώσουν ευτυχείς κρατώντας ένα από τα δύο τηλέφωνα στα χέρια τους. Τα Huawei P10 φορτίζουν γρήγορα και επαρκώς. Μόλις 30 λεπτά φόρτισης αποδίδουν 4 ώρες συνεχούς ομιλίας.

Δύο συσκευές που παρουσιάζουν το τεχνολογικό επίτευγμα της Huawei στο μέγεθος μίας παλάμης. Συνδυάζοντας τηλεφωνία, υψηλή φωτογραφική απόδοση και κομψή σχεδίαση.

p13