Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό για το γραφείο σας

Ο φωτισμός βασισμένος πάνω στην τεχνολογία LED προσφέρει λύσεις για κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής μας, από το σπίτι μας έως και στον χώρο εργασίας μας. Είτε είναι σε κάποιο δημόσιο κτήριο, νοσοκομείο, τράπεζα ή ακόμα και σε κάποια τοπική επιχείρηση, ο φωτισμός led αποτελεί μια ιδανική λύση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη πρόταση είναι η χρήση ενός LED πάνελ. Έχει κομψή, λεπτή και μοντέρνα εμφάνιση είναι εύκολο στην τοποθέτηση και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από συμβατικά φωτιστικά.

Ένα led πάνελ έχει σαφώς όλα τα πλεονεκτήματα που φέρνουν μαζί τους και οι λάμπες led με πρώτο και σημαντικότερο, τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας που μπορεί να φτάσει το 80% - 90% με αποτέλεσμα τη μείωση του λογαριασμού σας. Υπολογίστε πόσο μεγάλο μπορεί να είναι αυτό το ποσό που θα κερδίζεται εάν σκεφτείτε ότι ειδικά τον χειμώνα τα φώτα ανάβουν τουλάχιστον για ένα 8 ώρες καθημερινά.
Ένας ακόμη λόγος που τα led πάνελ είναι τόσο οικονομικά είναι διότι δεν εκπέμπουν σχεδόν καθόλου θερμότητα και με αυτόν τον τρόπο δεν επιβαρύνουν με επιπλέον θερμότητα το περιβάλλον του γραφείου.

Οι λάμπες led γενικώς έχουν μεγαλύτερη απόδοση φωτισμού (περισσότερα LUMEN ανά Watt) και αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη ποιότητα φωτισμού. Με έναν τέτοιο φωτισμό οι εργαζόμενοι και ειδικότερα αυτοί που κάθονται μπροστά σε υπολογιστές δεν θα κουράζονται και δεν θα επηρεάζονται αρνητικά τα μάτια τους. Δηλαδή θα είναι πιο αποδοτικοί και θα μπορούν να εργάζονται πιο ευχάριστα με πιο καλές και ποιοτικές συνθήκες.

Τα LED πάνελ δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες που είναι επικίνδυνες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και έχουν σχεδόν μηδενική εκπομπή υπέρυθρης /υπεριώδης ακτινοβολίας. Έτσι μετατρέπεται το εργασιακό περιβάλλον σε ένα πιο φιλικό και ασφαλές για τους εργαζόμενους. Ένα ακόμη προτέρημα των πάνελ που πρέπει να αναφέρουμε είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής τους που βοηθά στο να διατηρούν την ποιότητα του φωτισμού σταθερή και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ΑΚ ΔΥΝΑΜΙΚ Α.Ε που διαθέτει το ηλεκτρονικό κατάστημα LedCosmos.gr για να μελετήσουν την περίπτωση σας σε βάθος και να σας προσφέρουνε την ιδανικότερη λύση για των χώρο σας. 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ledcosmos.gr
ΑΚ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 36
56430 ΝΙΚΟΠΟΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
2310 688 188
801 300 38 33
 
facebook: /ledcosmos.gr
Twitter: /ledcosmos
Vimeo: /ledcosmos
Tumblr: http://ledcosmosgr.tumblr.com/