Στην Ευρώπη το πρώτο smartphone με ηχεία στο κάτω μέρος

Το έξυπνο κινητό τηλέφωνο OnePlus One, το οποίο η κατασκευάστρια εταιρεία χαρακτηρίζει ως "το τέλειο smartphone" κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

Πρόκειται για μια συσκευή, η οποία είναι η πρώτη παγκοσμίως που διαθέτει ηχεία στο κάτω μέρος της. Η οθόνη του νέου smartphone είναι 5.5" Full HD LTPS με ανάλυση 1920 x 1080 pixels. O επεξεργαστής του είναι quad-core Qualcomm Snapdragon 8012.5GHz ενώ η μνήμη RAM φτάνει τα 3GB.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 16GB και 64GB. Η πίσω κάμερα της συσκευής είναι 13MP ενώ η εμπρόσθια 5MP. Τρέχει με λειτουργικό σύστημα CyanogenMod 11S βασισμένο σε Android 4.4 KitKat. Η μπαταρία του είναι 3100mAh. Το νέο μοντέλο έχει βάρος μόλις 162 γραμμάρια.

Θα κυκλοφορήσει σε 2 χρώματα, μαύρο και λευκό. Ωστόσο, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν διάφορα πίσω καλύμματα.

Το κόστος απόκτησης για την έκδοση 16GB είναι στα 269 ευρώ ενώ για εκείνη των 64GB στα 299 ευρώ. Μέχρι τώρα, όπως ανακοινώθηκε, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Καναδά, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Χονγκ Κονγκ, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία, Φινλανδία, Ταΐβάν και Σουηδία.

Πηγή: ΑΠΕ