Οι καλύτερες εφαρμογές για το iPad

Όταν η Apple παρουσίασε τα νέα iPads νωρίτερα αυτό το μήνα, μάθαμε ότι υπάρχουν 675.000 εφαρμογές ειδικά για iPad στο Apple AppStore. Φυσικά, είναι αδύνατο να γνωρίζει κανείς όλες τις δυνατότητες που έχει για να επιλέξει, και για το λόγο αυτό σας προτείνουμε μερικές εφαρμογές, που ίσως δε γνωρίζατε και μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Το αφιέρωμα παρουσιάστηκε στο Business Insider.

  1. Monument Valley

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό puzzlegame με πολύ εντυπωσιακά γραφικά, κάτι που μάλλον εξηγεί γιατί οι σχεδιαστές του κέρδισαν ένα βραβείο από την Apple νωρίτερα φέτος.

  1. Paper

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι το απόλυτο «must-have» για όσους διακατέχονται από μια «καλλιτεχνική φύση». Είναι μια εφαρμογή για σχέδιο, που παρέχει πολλά εργαλεία για να ξεδιπλώσετε όλο σας στο ταλέντο… επάνω στην οθόνη του iPad σας.

  1. Evernote

Η εφαρμογή Evernote συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες για όσους θέλουν να οργανώνουν τις σημειώσεις τους. Οι χρήστες μπορούν ακόμη να αποθηκεύουν φωτογραφίες, σελίδες Web, αρχεία PDF και πολλά ακόμη.

  1. The Room Two

Πρόκειται για ένα καλοσχεδιασμένο puzzlegame μυστηρίου και είναι η συνέχεια του «The Room», το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο παιχνίδι της Apple (Apple's Game of the Year) το 2012.

  1. Replay Video Editor

Με την εφαρμογή Replay Video Editor οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν κείμενο, μουσική και διαφορετικά στιλ στα βίντεο και τις φωτογραφίες τους μέσα από το Camera Roll και να τα μοιραστούν με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απ’ ευθείας μέσα από αυτή.

Σχετικά Tags
iPad