Το doodle της Google σφυρίζει την έναρξη του Μουντιάλ

Λάβετε θέσεις... έτοιμοι... google it!

Όπως και άλλες μέρες, η Google γιορτάζει σήμερα το μεγάλο γεγονός της 12ης Ιουνίου. Ε και βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014!

 

To news.gr παρακολουθεί στενά το Μουντιάλ εντός και εκτός γηπέδων. Δείτε θέματα για τους αγώνες αλλά και πολλά ενδιαφέροντα αφιερώματα και άλλες ειδήσεις εδώ.

Το σημερινό λογότυπο είναι πολύχρωμο (Βραζιλία γαρ η διοργανώτρια) και διαδραστικό. Εάν πατήσετε επάνω του μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα όλων των αγώνων καθημερινά. Σήμερα για παράδειγμα η διοργανώτρια Βραζιλία υποδέχεται την Κροατία στον αγώνα - πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης. 

Επίσης, με την ευκαιρία της έναρξης του World Cup της Βραζιλίας, θα προβληθούν ζωντανά μέσω του YouTube έξι διαδραστικές εκπομπές της σειράς “The Dugout”, κατά τη διάρκεια των οποίων ποδοσφαιρόφιλοι από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους Kaka, Cafu και Loucas Moura, να στείλουν ερωτήσεις μέσω των social media και να γίνουν μέρος της νέας εποχής των ψηφιακών συνεντεύξεων Τύπου. Τη διοργάνωση προωθεί μέσω των σελίδων δικτύωσης της η Adidas.

Η πρώτη εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στις 12 Ιουνίου, ημέρα έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 16:00 ώρα Ελλάδας, μέσω του YouTube και των social media. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη εκπομπή από το παρακάτω link: