Το απόλυτο gadget για την τέλεια selfie

To απόλυτο gadget για όσους επιθυμούν να τραβήξουν την τέλεια selfie δημιούργησε η Exofab. Πρόκειται για μια ελληνική startup η οποία δημιουργεί θήκες για iPhone και Samsung κινητά από ειδικό τζελ πολυορεθάνης, μετατρέποντας τα smartphone στην απόλυτη "μηχανή selfie".

Οποιοσδήποτε θέλει να τραβήξει μια selfie χωρίς να κρατάει το κινητό του, μπορεί να το τοποθετεί σε μια καθαρή γυάλινη επιφάνεια, να ρυθμίσει τον χρονοδιακόπτη του Exofab app, και να πάρει την κατάλληλη πόζα.

Διασημότητες όπως η Μαρία Μενούνος και η οικογένειας Καρντάσιαν βρίσκονται ανάμεσα σε πολλά ακόμη μέλη της αμερικανικής showbiz τα οποία "ντύνουν" τα κινητά τους με τη "θήκη-selfie".

Ο fashion χαρακτήρας της Exofab και η ελληνική της ταυτότητα αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης του ονόματός της, καθώς αποτελεί ένωση της ελληνικής "εξωτερικό" (Exo) και της αγγλικής fabulous (fab).

Οι θήκες της Exofab είναι διαθέσιμες για iPhone 4 έως 5S και Samsung Galaxy S4-S5 ενώ τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσουν και οι θήκες για τα iPhone 6.

H δημιουργία των θηκών για iPhone 6 ξεκίνησε λίγο πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους. Η διαδικασία παραγωγής άλλαξε, καθώς οι καμπύλες του κινητού προσφέρονται για τη δημιουργία νέων πλάγιων bumpers τα οποία θα είναι πιο λεπτά και θα προσαρμόζονται καλύτερα στη συσκευή χωρίς να αλλάζουν τη μορφή της.