Gear S: Η επόμενη γενιά wearable συσκευών από την Samsung

Η Samsung Electronics Co., Ltd, παρουσίασε το Samsung Gear S, την επόμενη γενιά έξυπνων wearable συσκευών που επεκτείνει την εμπειρία χρήσης ενός smartphone στον καρπό του χρήστη. Το νέο Samsung Gear S προσφέρει συνδεσιμότητα 3G και διαθέτει βελτιωμένες λειτουργίες για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Με την κομψή, κυρτή Super AMO LED οθόνη και το εύκαμπτο λουράκι του, το Samsung Gear S εφαρμόζει άνετα στο χέρι αυτού που το φοράει. Μέσω της συνδεσιμότητας 3G, το Samsung Gear S προσφέρει μία νέα, δυναμική εμπειρία και δίνει στους καταναλωτές την ελευθερία να ζουν τη ζωή τους ακόμα και όταν βρίσκονται στο δρόμο.

Το Samsung Gear S διαθέτει κυρτή οθόνη Super AMO LED δύο ιντσών και προσφέρει ένα πιο πλούσιο και όμορφο interface, εύκολο στη χρήση. Με λειτουργίες, όπως το ‘conversationview’ και το ‘condensedfont’, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαβάζουν μηνύματα και ειδοποιήσεις με μία γρήγορη ματιά. Ο όμορφος, κυρτός σχεδιασμός του Samsung Gear S προσφέρει άνεση στον καρπό, ενώ οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τη συσκευή στο προσωπικό τους στιλ και άποψη χάρη στις επιλογές οθόνης και στα διαφορετικά λουράκια.

Με τις επιλογές συνδεσιμότητας 3G, Bluetooth και Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ενημέρωση από τα κοινωνικά τους δίκτυα, το ημερολόγιο και τις εφαρμογές τους, ακόμα και αν δεν έχουν το τηλέφωνό τους μαζί. Προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση απάντηση σε εισερχόμενα μηνύματα, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο της οθόνης, ή μέσω της χρήσης του βελτιωμένου SVoice που διασφαλίζει ότι οι εργασίες γίνονται εύκολα και γρήγορα. Τέλος, με το Samsung Gear S, οι χρήστες μπορούν να καλέσουν και να απαντήσουν σε κλήσεις κατευθείαν από τον καρπό τους, ή να κάνουν προώθηση κλήσεων από τα smartphones τους.

Το Samsung Gear S προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να ελέγχουν πώς θέλουν να συνδεθούν, αλλάζοντας εύκολα από τη σύνδεση 3G σε Bluetooth, συγχρονίζοντας τις πληροφορίες, όταν αυτό συνδέεται με ένα smartphone.

Το Samsung Gear S προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών. Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν αναλυτική πλοήγηση για πεζούς που προσφέρει το HERE, 24ωρη υπηρεσία ενημέρωσης από το ‘fastFT’ των FinancialTimes, συνεργασία με την προηγμένη τεχνολογία ανάγνωσης του Spritz, καθώς και δυνατότητα ανάγνωσης και απάντησης στις σημαντικές ειδοποιήσεις απευθείας μέσω Facebook. Η χρήση αυτών των λειτουργιών προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι ακόμα και όταν είναι εκτός σπιτιού.

 

Επιπλέον, το Samsung Gear S είναι ο καλύτερος σύντροφος υγείας και fitness, αξιοποιώντας ακόμα πιο βελτιωμένους αισθητήρες, ενσωματωμένο GPS και αναπτυγμένες λειτουργίες SHealth.