Η Cope digital agency φέρνει την εταιρεία σας στην digital εποχή!

Η Cope digital agency φέρνει την εταιρεία σας στην digital εποχή!

Επειδή το σύμπαν δεν θα συνωμοτησεί για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, κάντε εσείς, το πρώτο βήμα προς την επιτυχία!

Με επίκεντρο τους πελάτες της, η Cope digital Agency είναι μια εταιρία, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για την κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων και την διαχείριση social media. Στόχος της, είναι ή αλλαγή της σκέψης των εγχώριων επιχειρήσεων και η επιτυχημένη μετάβασή τους στην Digital εποχή.  Σκοπός της, να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς και τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους πελάτες.

Η Cope Digital Agency, είναι μια ομάδα με πάθος, εμπειρία, νέες ιδέες και δημιουργική διάθεση, που συνδυάζουν το Design με την τεχνολογία, μετατρέποντας εταιρείες σε Brand names. Με 15ετή εμπειρία στον χώρο, ακολουθούν αδιάκοπα, όλες τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές εξελίξεις και τάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, ανακαλύπτουν και χρησιμοποιούν καινοτόμες μεθόδους, για την προώθηση και την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop. Για την Cope, η ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας και η αύξηση πωλήσεων, είναι προτεραιότητα. Κάθε δουλειά που αναλαμβάνουν, σχεδιάζεται και υλοποιείται βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της κάθε επιχείρησης. Μετά από μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς, καλύπτουν όλες τις λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις της επιχείρησής και σας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Με τις κατάλληλες τεχνικές, προσελκύουν στην ιστοσελίδα σας επισκέπτες του διαδικτύου και τους μετατρέπουν σε πελάτες μέσω μιας ολοκληρωμένης, inbound Marketing στρατηγικής.

Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι:

  • Κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός και υλοποίηση SEO Friendly ιστοσελίδων, μοναδικού Design και άψογης λειτουργικότητας, οι οποίες προσαρμόζονται ως προς το μέγεθος σε Pc, Tablet και Smart phones, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης.

  • Κατασκευή E-Commerce

Σχεδιασμός άμεσα αποδοτικών και λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων χονδρικής και λιανικής. Περιλαμβάνει ασφαλή σύνδεση σε τράπεζα, για αγορά με πιστωτική κάρτα, αλλά και σύνδεση με PayPal.

  • SEO - Search Engine Optimization

Seo ιστοσελίδων και βελτιστοποίηση της δομής, αλλά και του περιεχομένου ιστοσελίδων, με στόχο την αύξηση επισκεψιμότητας και την πρώτη σελίδα Google, αλλά και τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης.

  • Original Content

Δημιουργία πρωτότυπου SEO optimized περιεχομένου, με άψογο readability και όλες τις απαραίτητες λέξεις κλειδιά, για την αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων.

  • Adwords - Google Search

Ιδανικό για την προσέγγιση στοχευμένου κοινού, τη ώρα που αυτό αναζητά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας, προβάλλοντας την ιστοσελίδα σας, στις πρώτες θέσεις της Google.

  • Adwords - Google Display

Προσέγγιση πελατών, χρησιμοποιώντας διαφημιστικά banner στο Google Display Network, το μεγαλύτερο on-line δίκτυο διαφήμισης.

  • Adwords - Remarketing Campaigns

Διαφημιστείτε σε άτομα που έχουν ήδη επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας, προβάλλοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, την ώρα που περιηγούνται σε άλλες ιστοσελίδες.

  • Social Media

Εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες διαφήμισης των Social Media, στο μέγιστο. Χρησιμοποιήστε το Facebook, το Twitter και το Instagram, ως αναπόσπαστο κομμάτι της Digital στρατηγικής σας.

 

  • Εταιρική ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα, είναι το οπτικό μέσο, με το οποίο επικοινωνείτε τη φιλοσοφία, τη δραστηριότητα και γενικότερα όλο το ύφος της επιχείρησής σας. Περιέχει όλους αυτούς τους παράγοντες, που θα κάνουν την εταιρεία σας μοναδική.

  • Email Marketing

Διαφημιστείτε με την χρήση E-mail και την αποστολή News Letter. Ενημερώστε τους πελάτες σας, για νέες υπηρεσίες και προϊόντα, με σκοπό την επαναπώληση, ή στοχεύστε στην προσέγγιση νέων πελατών.

Συνεργασίες με όλη την Ελλάδα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει project και εκτός Αττικής, έχοντας ήδη άψογες λειτουργικά συνεργασίες με διαφημιστικές εταιρείες στην Κύπρο και την Θεσσαλονίκη, αλλά και πελάτες από όλη την Ελλάδα.