Love Homework, το app που ελέγχει τις ασκήσεις μαθηματικών των παιδιών σας

Love Homework, το app που ελέγχει τις ασκήσεις μαθηματικών των παιδιών σας

Με ακρίβεια 95%, μέσα σε 1 δευτερόλεπτο τσεκάρει τις σωστές απαντήσεις

Τα παιδιά σας ξεκίνησαν το διάβασμα για το σχολείο και εσάς σας πιάνει τρόμος αφού νιώθετε να έχετε ένα (πλήρες) κενό στις γνώσεις των μαθηματικών που απαιτούνται για να βοηθήσετε;

Μια εταιρεία έχει τη λύση: τι άλλο ένα application στο κινητό! Η εφαρμογή Love Homework, με την απλή λήψη μιας φωτογραφίας, μπορεί να ελέγξει προβλήματα και ασκήσεις αριθμητικής σε ένα δευτερόλεπτο και με ακρίβεια πάνω από 95%!

Τα κακά νέα είναι ότι την εφαρμογή έχουν φτιάξει Κινέζοι, από την εταιρεία Hangzhou Dana. Αλλά μπορούμε να ελπίζουμε σε μια... μετάφραση σύντομα.

Η εφαρμογή έχει κερδίσει τους επαίνους γονέων και δασκάλων από τότε που έγινε διαθέσιμη στις αρχές Σεπτεμβρίου, με πάνω από 400,000 downloads σε τρεις εβδομάδες!
«Ποτέ δεν είχα δει μια εφαρμογή να έχει τόσο ενθουσιώδη αποδοχή στα 20 χρόνια της καριέρας μου», δήλωσε ο Λούο Χουάν, ένας εκ των ιδρυτών της Dana.

Η ιδέα για την εφαρμογή ήταν του Μάο Λιχούι, που εργάζεται στην εταιρία. Πατέρας ενός μαθητή δημοτικού, ο Μάο ξόδευε πολύ χρόνο και ενέργεια για να ελέγχει τις ασκήσεις του παιδιού του κάθε μέρα.
«Υπάρχουν περίπου 60 ερωτήσεις μαθηματικών σε μία σελίδα, κάποιες φορές 100. Σιχαίνομαι να ελέγχω τις εργασίες για το σπίτι ύστερα από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο», δήλωσε ο Μάο.
«Κάποιοι γονείς δήλωσαν ότι τους παίρνει τουλάχιστον μία ώρα για να ελέγξουν αυτές τις ερωτήσεις», δήλωσε ο Τσεν Μινγκουάν, που είναι επίσης ένας από τους ιδρυτές της εταιρίας.
Η ομάδα της Dana ανέλυσε τον τρόπο γραφής των νεαρών Κινέζων και προγραμμάτισε τους υπολογιστές στο να αναγνωρίζουν τους χαρακτήρες ακόμα και όταν δεν είναι ευανάγνωστοι ή το χαρτί είναι πολύ λεπτό.
Η Σου κατέβασε την εφαρμογή μετά από την προτροπή άλλων γονιών. «Μου γλίτωσε πολύ χρόνο και το ποσοστό ακρίβειας είναι καλύτερο από το δικό μου. Επιπλέον, τα παιδιά μου και εγώ και δεν μαλώνουμε για τις ερωτήσεις όταν έχουμε διαφορετικές απαντήσεις», δήλωσε η Σου. «Ελπίζω να κυκλοφορήσουν και άλλες παρόμοιες εφαρμογές».