Ηχομπάρα με τηλεκοντρόλ η νέα πρόταση ήχου της LG

Ηχομπάρα με τηλεκοντρόλ η νέα πρόταση ήχου της LG

Το Sound Bar SJ3 στην ελληνική αγορά

Ηχομπάρα που ενσωματώνει ασύρματο subwoofer 2.1 καναλιών και συνολική ισχύ 300 watt. Αυτό είναι το νέο Sound Bar SJ3, η πρόταση της LG Electronics για μια εξελιγμένη εμπειρία ήχου!

Το Sound Bar SJ3 διαθέτει λειτουργία Adaptive Sound Control, που ενσωματώνει μία διαφοροποιημένη τεχνολογία ενίσχυσης φωνής και η οποία αναλύει διαρκώς τη στάθμη σε πραγματικό χρόνο, ώστε να χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων και να ακούγονται πιο καθαρά οι συνομιλίες στον περιβάλλοντα χώρο. Επιπλέον, η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης, διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα επίπεδα, προσφέροντας έτσι τη σωστή ισορροπία ήχου.

Η νέα συσκευή μπορεί, επίσης, να συνδεθεί ασύρματα με άλλες φορητές συσκευές μέσω Bluetooth και να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα άλλων συνδέσεων μέσω HDMI, USB, Optical και Portable In.

To Sound Bar SJ3 συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο, ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του τηλεχειριστηρίου της υπάρχουσας τηλεόρασης όταν η «ηχομπάρα» βρίσκεται σε Sound bar mode.