Αυτό είναι το τεχνολογικό πάρκο της Apple

Αυτό είναι το τεχνολογικό πάρκο της Apple

Το νέο κτίριο θα αντικαταστήσει την σημερινή έδρα της Apple

Η Apple θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εκδήλωση στη νέα έδρα της στο Cupertino, στην Καλιφόρνια, μέσα στον Σεπτέμβριο, όπου αναμένεται να αποκαλύψει και το καινούργιο της smartphone - το οποίο θεωρείται ότι θα είναι το iPhone 8.

Το νέο Apple Park είναι το μεγαλύτερο κτίριο στον κόσμο, το οποίο χρησιμοποιεί φυσικό εξαερισμό και για αυτό το λόγο δεν θα έχει ανάγκη για ψύξη ή θέρμανση για 9 μήνες το χρόνο. Όπως ο ίδιος ο Jobs, ο οποίος είχε οραματιστεί το κτήριο, είχε δηλώσει: «Το νέο campus της Apple θα είναι το ωραιότερο κτήριο στον κόσμο και θα το επισκέπτονται για λίγες δόσεις έμπνευσης ακόμα και οι φοιτητές της αρχιτεκτονικής».

Δείτε το Apple Park, που θα ανοίξει για το κοινό στις 12 Σεπτεμβρίου, από τις φωτογραφίες αλλά και το βίντεο που κυκλοφόρησε από το πιλότο του drone, Duncan Sinfield, το οποίο δείχνει από κοντά το έτοιμο θέατρο, την πανεπιστημιούπολη καθώς και το δακτυλιοειδές κίριο που περιβάλει όλα τα προηγούμενα.

Όπως φαίνεται το θέατρο είναι ένας γυάλινος κύλινδρος ύψους 6 μέτρων που βλέπει στο κύριο κτήριο της πανεπιστημιούπολης και είναι περιτριγυρισμένο από πράσινο.

Διαθέτει τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη οροφή από ανθρακονήματα στον κόσμο και 11.148 τετραγωνικά μέτρα και μια υπόγεια αίθουσα συνεδριάσεων χωριτικότητας 1.000 ατόμων.

Η Apple ονόμασε το θέατρο προς τιμήν του Steve Jobs, ο οποίος οραματίστηκε τα σχέδια του Apple Park πριν από το θάνατό του το 2011.