Eξερευνώντας τον ξεχωριστό κόσμο του Huawei P10 lite

Eξερευνώντας τον ξεχωριστό κόσμο του Huawei P10 lite

Diamond – cut σχεδίαση, μεταλλικό πλαίσιο και κυρτό γυαλί διπλής όψης

Diamond – cut σχεδίαση, μεταλλικό πλαίσιο και κυρτό γυαλί διπλής όψης. Χαρακτηριστικά που εντοπίζει κανείς με την πρώτη ματιά.

Όλα τα παραπάνω συγκεντρώνονται σε ένα κινητό τηλέφωνο που ξεχωρίζει στην αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Το Huawei P10 lite χαρακτηρίζεται από κάποιους ως επίτευγμα, αλλά ο χαρακτηρισμός δεν περιορίζεται στα εξωτερικά του χαρακτηριστικά.

Εκτός από τη μεγάλη οθόνη των 5,2 ιντσών, η οποία είναι κατά 20% λεπτότερη σε σχέση με παλαιότερες συσκευές, διαθέτει υψηλή ευκρίνεια και λειτουργία eye comfort για να μην κουράζει τα μάτια.

Μία βόλτα στο εσωτερικό του

Ανακαλύπτοντας λίγο περισσότερο τον εσωτερικό του κόσμο, φτάνει κανείς στον πολύ γρήγορο επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, Kirin 658, o οποίος δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Huawei P10 lite. Στα συστατικά της συσκευής προστίθενται η μνήμη 4GB RAM και η χωρητικότητα των 32 GB με δυνατότητα επέκτασης. Λειτουργεί με Android 7.0, ενώ διακρίνεται για τη γρήγορη φόρτιση κάτι που αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα των νέων συσκευών της Huawei.

Για τους κυνηγούς της στιγμής, η φωτογραφική μηχανή είναι εκεί, για τις selfie αλλά και για όλες τις πόζες που κάνουν διαφορετική την καθημερινότητά σας. Με κάμερα 12MP για την κύρια φωτογραφική μηχανή πίσω και εμπρόσθια κάμερα 8MP, το Huawei P10 lite προσφέρει φωτογραφικό αποτέλεσμα επαγγελματικού επιπέδου.

Τα… παιχνίδια της οθόνης

Κι αν ακουμπήσετε την οθόνη, χτυπώντας τη απαλά ή ζωγραφίζοντας πάνω της, μπορείτε να λάβετε αμέσως screenshots αλλά και να γράψετε μικρά βίντεο και να τα μοιραστείτε με την παρέα σας. Όλα αυτά χάρη στην τεχνολογία Knuckle Sense, η οποία είναι διαθέσιμη στο P10 lite. Eπίσης διαθέτει αισθητήρα, με τον οποίο μπορείτε να κλειδώνετε χωρίς τη χρήση κωδικού το τηλέφωνό σας, καθώς αναγνωρίζει το δαχτυλικό σας αποτύπωμα.
Για όσους μάλιστα αποκτήσατε ήδη το Huawei P10 lite, η εταιρεία φροντίζει να μη μείνετε ποτέ χωρίς μπαταρία. Προσφέρει ένα power bank δωρεάν για όσους αγοράσατε τη συσκευή έως και τις 14 Ιουνίου. Και επειδή η επιβράβευση του καταναλωτή είναι στο DNA της Huawei με κάθε αγορά Huawei P8 lite, P9 lite ή P10 lite από τις 12 Ιουλίου και μετά (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), η Huawei προσφέρει ένα selfie stick για τις φωτογραφίες του δικού σας καλοκαιριού. Για να τα αποκτήσετε, αρκεί να επισκεφτείτε τον ακόλουθο ιστότοπο: http://makeitpossible.gr/huaweiturnsummeron/