Ένα φωτογραφικό στούντιο υψηλής αισθητικής στο χέρι σας

Ένα φωτογραφικό στούντιο υψηλής αισθητικής στο χέρι σας

Τα ολοκαίνουργια Huawei P10 και P10 Plus εντυπωσιάζουν με τις υψηλής ποιότητας φωτογραφικές μηχανές Leica

 

Τα νέα τηλέφωνα Huawei P10 και P10 Plus, φέρνουν ένα μικρό φωτογραφικό στούντιο στα χέρια μας.

Και οι δύο συσκευές προσφέρουν την δυνατότητα για ξεχωριστά φωτογραφικά πορτρέτα και εντυπωσιάζουν με την ζωηρή τους εμφάνιση αφού τα χρώματα τους έχουν την υπογραφή του κορυφαίου Pantone Color Institute. Στην Ελλάδα, το P10 κυκλοφορεί στις αποχρώσεις Graphite Black, Prestige Gold και Mystic Silver ενώ αναμένεται σύντομα και το Dazzling Blue.

Το μεγαλύτερο προτέρημα και των δύο συσκευών είναι η φωτογραφική τους μηχανή, καθώς η εταιρεία συνεχίζει την πετυχημένη της συνεργασία με την εταιρεία φωτογραφικών ειδών, Leica.

Δύο φωτογραφικές μηχανές με τη δύναμη της Leica

Tόσο το Huawei Ρ10 όσο και το Huawei Ρ10 Plus συνδυάζουν δύο φωτογραφικές μηχανές, μία Leica στο μπροστινό μέρος και την Leica Dual στο πίσω μέρος της συσκευής. Ξεχωρίζουν ο φωτισμός επιπέδου επαγγελματικού στούντιο και η τεχνολογία τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου, ενώ το αποτέλεσμα της φωτογραφίας θα ικανοποιήσει και τους πιο σχολαστικούς φωτογράφους.

Υβριδικό zoom για ευκρίνεια και ποιότητα λήψης

Οι δύο συσκευές είναι εξοπλισμένες με Hybrid Zoom κι έτσι ο χρήστης έχει την δυνατότητα να εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία μίας εικόνας, διατηρώντας τη συνολική ευκρίνεια και ποιότητα.

Όπως και οι σειρές Ρ (Platinum) της Huawei που προηγήθηκαν, τα Ρ10 και Ρ10 Plus ελκύουν την προσοχή μας με την λιτή και κομψή τους σχεδίαση και τις στρογγυλεμένες άκρες.

Ασυναγώνιστη υπερταχεία φόρτιση

Η μπαταρία των Huawei P10 & P10 Plus, δεν θα αφήσει κανέναν δυσαρεστημένο. Τώρα πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την αντοχή της μπαταρίας μας καθώς τα νέα smartphones της Huawei μας εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια και υψηλές ταχύτητες φόρτισης χάρη στην τεχνολογία SuperCharge.

Τέλος, χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή τους Kirin 960, Octacore 2.4/ 1.8GHz, οι επιδόσεις και των δύο συσκευών παραμένουν το ίδιο γρήγορες όσο την πρώτη ημέρα χρήσης τους, ενώ παράλληλα μας προσφέρουν κορυφαίας πιστότητας σύνδεση στο διαδίκτυο για άνετη πλοήγηση.

Αν θες να αποκτήσεις το Huawei P10, P10 Plus και P10 lite που σου ταιριάζει, η Huawei σε επιβραβεύει. Εν όψει καλοκαιριού, ξεκίνησε μια ιδιαίτερη καμπάνια: με την αγορά ενός Huawei P10 ή  P10 Plus  από 19 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ως δώρο τρία χρήσιμα αξεσουάρ/ gadgets (Power bank, Car SuperCharger και μοναδικές ειδικά κατασκευασμένες θήκες για τα smartphones Huawei P10 & P10 Plus). Παράλληλα, όσοι αγόρασαν Huawei P10 lite μέχρι τις 14 Ιουνίου, θα λάβουν ως δώρο ένα Power Bank για να μην μείνουν ποτέ χωρίς μπαταρία στις διακοπές τους. Τέλος, υπάρχει και 3η προσφορά: Για κάθε αγορά Huawei P8 lite ή P9 lite ή P10 lite από τις 12 Ιουλίου και μετά και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, η Huawei δίνει ένα υπέροχο Selfie Stick δώρο για μοναδικές selfies στις διακοπές σας! Για να γίνουν δικά σας τα μοναδικά αυτά δώρα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://makeitpossible.gr.