Νέο smartphone από την HTC

Την κυκλοφορία του νέου της smartphone με την ονομασία Desire 626 ανακοίνωσε η HTC, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Φθινοπώρου.

Αναφορικά με τα κύρια χαρακτηριστικά του, η συσκευή έχει πάχος μόλις 8,19 χιλιοστά, ενώ το βάρος της δεν ξεπερνά τα 140 γραμμάρια. Η οθόνη HD LCD του κινητού έχει διαγώνιο 5 ίντσες και ανάλυση 720x1280, ενώ ενσωματωμένη στην πίσω όψη του smartphone βρίσκεται η κύρια κάμερα ανάλυσης 13Mpixels.

Τροφοδοτούμενο από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 της Qualcomm χρονισμένο στα 1,2 GHz, το νέο HTC παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να βλέπει με άνεση ταινίες, να παίζει τα παιχνίδια της επιλογής του αλλά και να τρέχει οποιαδήποτε εφαρμογή. Η έξυπνη λειτουργία BlinkFeed ενημερώνει τον κάτοχο του κινητού για τις τελευταίες ειδήσεις και τα νέα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όσον αφορά τη μνήμη, το νέο Desire 626 διαθέτει 2GB RAM αλλά και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω εξωτερικής κάρτας microSD έως και 512GB. Η συσκευή τρέχει στο λειτουργικό της Google Android Lollipop (v. 5.1).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο HTC smartphone θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από τις αρχές του Σεπτεμβρίου.