Τα παιδιά ανακαλύπτουν τα λαχανικά

To “Μαμά δεν τρώω πράσινα» έχει στόχο να βοηθήσει όλες εκείνες τις ταλαίπωρες μαμάδες, που προσπαθούν καθημερινά να ταΐσουν τα παιδάκια τους λαχανικά, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Περιλαμβάνει 39 απλές συνταγές με «κρυμμένα» λαχανικά, tips για να τις εκτελέσετε, διατροφικές πληροφορίες, ακόμα και συμβουλές ομορφιάς για τις μαμάδες!

Περιέχει νόστιμα και «φιλικά» προς τα παιδιά, πιάτα, όπως τάρτα κοτόπουλου με καλαμπόκι ή κεφτεδάκια με μελιτζάνα, συνοδευτικά ή πρώτα πιάτα όπως ρολάκια με πιπεριά, πουρές σπανάκι ή καροτόσουπα και φυσικά, αγαπημένα (αλλά «πειραγμένα») γλυκά των παιδιών, μάφινς και μηλοπιτάκια.

Κάθε μαμά μπορεί να γίνει πια chef της υγιεινής κουζίνας για τους μικρούς αλλά απαιτητικούς... πελάτες της.

Η συγγραφέας: Η Θέμις Καρδιόλακα έχει σπουδάσει Οικονομικά. Έχει μεταπτυχιακά στην Επικοινωνία και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επίσης, μιλάει τρεις γλώσσες. Παρόλαυτά, το πτυχίο που ισχυρίζεται ότι απόλαυσε περισσότερο είναι αυτό του χασάπη (γιατί και από αυτό έχει)! Και έτσι όπως τελικά της τα έφερε η ζωή, αυτό είναι και το πιο χρήσιμο στη δουλειά της.

Αυτή την περίοδο γράφει το δεύτερό της βιβλίο, το οποίο έχει να κάνει πάλι με την παιδική διατροφή. Είναι παραγωγός στον παιδικό διαδυκτιακό ραδιοφωνικό σταθμό www.ifeelkid.gr και παρουσιάζει μαζί με τη Γωγώ Παπαδιονυσίου κάθε Πέμπτη πρωί στις 11.00 την εκπομπή “Τι ακούω η μάνα;!”, ένα μαγκαζίνο από μαμάδες με πολύ χιούμορ για μαμάδες με πολύ χιούμορ.

Μπορείτε να την παρακολουθείτε και στο website της www.mamaknows.gr, με καινούργιες συνταγές, tips, διαγωνισμούς και άλλες ομορφιές.